Ніхто не має права говорити про братні народи – олімпійський чемпіон

Ніхто не має права говорити про братні народи - олімпійський чемпіон

Фото: Getty Images

Абраменко висловився про росіян

Олександр Абраменко висловився про вторгнення путінських військ в Україну та свої стосунки з родичами.


Росіяни настільки залякані, що боятися називати речі своїми іменами. Багато хто розуміє і підтримує. Про це в інтерв’ю виданню XSport розповів олімпійський чемпіон з фрістайлу Олександр Абраменко.


Він також розповів, що деякі спортсмени переживають і дзвонять, проте виступити відкрито не можуть через кримінальну статтю.


“Ілля Буров єдиний, хто написав мені з російських спортсменів. Він хвилювався, питав, чи я в безпеці. Я йому все розповів, показав, як усе відбувається, що відбувається. Він, звичайно, розуміє, йому прикро, але сам він не може,оскільки за це у них буде відповідальність. Не знаю яка саме, але він не може.


Рідні дружини із Росії? У нас усі розуміють, що відбувається, підтримують нас. Тому навіть розмов немає про те, що треба комусь доводити, усі й так розуміють, що відбувається.


Я так розумію, що Росія так довго мала пропаганду, навіть настільки довго людей тримала в страху, що більшість просто боїться називати речі своїми іменами. Але, насправді, думаю, більшість підтримує те, що відбувається. Тому що дуже багато дивляться телевізор. Також, не розумію, як це можливо взагалі (мати доступ до різних джерел інформації) та говорити, що це все нормально, не розуміти, що відбувається.


Братні народи України та Росії? Думаю, що люди не мають права так казати після того, що відбувається зараз між нашими країнами”, – вважає Абраменко.



Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet


 

Previous post З’явилося відео, як ШІ розпізнає солдатів РФ, які воювали в Україні
Next post Експерт із психології розповіла, як замінити негатив позитивом

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *