Мілевський повертається у футбол – 1NEWS.COM.UA

Мілевський повертається у футбол

Фото: ФК Динамо Київ

Мілевський знову регулярно гратиме у футбол

Колишній нападник київського Динамо та збірної України гратиме за медіафутбольну команду.

Артем Мілевський не зміг довго жити без футболу і офіційно повертається на поле. Колишній нападник національної збірної України та київського Динамо став гравцем столичного медіафутбольного клубу IGNIS.

Про це оголосив сам клуб у своїх соціальних мережах, як виявилося, 39-річний ексфорвард уже деякий час тренувався з командою.

Зокрема йдеться, що футболіст тренується протягом двох тижнів і зауважує, що особливо подобається атмосфера в команді, а також якісний наставник, який дає серйозні навантаження: “Після тренування боліло все. Я навіть в Динамо стільки не бігав”, – зауважив Мілевський.

Також, за словами Мілевського, його вже давно запрошували в УМФЛ, але раніше він відмовлявся, поки не отримав запрошення від IGNIS.

“Я стежив за тим, як медіафутбол розвивається в Україні. У мене було вже кілька пропозицій від інших клубів, але IGNIS у цьому плані – топ! У них є конкретне бачення і план того, як вивести медіафутбол на інший рівень.

Поки там у Львові грають товарняки, називаючи це медіалігою, вони беруть і створюють справжню лігу. Такий підхід мені подобається, будемо розривати!” – зізнався Мілевський.

Нагадаємо, раніше Мілевський назвав найкращого плеймейкера, з яким грав за кар’єру.

Новини від 1Новини в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

Previous post Зеленський закликав партнерів дати ППО після удару по Дніпру | новини України
Next post Повінь в Дубаї затопила сотні люксових автомобілів, фото, відео