Підручний балотуватиметься у президенти ФБУ

Підручний балотуватиметься у президенти ФБУ

Фото: Getty Images

Підручний хоче змінити український біатлон на краще

У разі перемоги капітан чоловічої збірної України з біатлону планує завершити спортивну кар’єру.


 

Дмитро Підручний готовий виборювати посаду президента Федерації біатлону України. Про це сам капітан чоловічої збірної розповів у інтерв’ю виданню Трибуна.


 


За словами спортсмена, у разі перемоги він завершить професійну кар’єру.


 


“Скажу відверто: мені пропонували взяти участь у виборах 2022 року. Буквально, кілька днів тому я вирішив погодитися на висування моєї кандидатури на цю посаду.


 


Сам я цього зробити не можу, оскільки лише члени ФБУ, місцеві осередки представляють кандидатуру для розгляду на конференції.


 


Спілкувався на цю тему із багатьма спортсменами. Не всі, але більшість мене підтримують. Я розумію, що біатлоністи не голосують. Комітет спортсменів має лише два голоси. Але для мене було важливо почути їхню думку – спортсмени, справді, хочуть зараз змін.


 


Ще раз наголошу, що я вирішив спробувати висунути свою кандидатуру кілька днів тому. Питання навіть не в тому, виграю я чи ні. ФБУ – це не чиясь власність, а громадська організація.


 


Якщо якась обласна федерація хоче висунути умовного Підручного чи будь-якого іншого кандидата, вона має на це право”, – заявив Підручний.


 


 


 

Previous post У Британії створили робота, який може пересуватися по стінах
Next post Розкрито небезпеку лайфхаків із TikTok

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *