Батька Новака Джоковича зняли на Australian Open позуючим для фото з прихильниками путіна – новини на УНН

КИЇВ. 26 січня. УНН. Отця Новака Джоковича Срджана було знято позуючим для фотографій з прихильниками президента Росії володимира путіна на Australian Open, повідомляє BBC, пише УНН.

Подробиці

Срджан Джокович, як зазначено, був знятий поряд із чоловіком, який тримав російський прапор із зображенням путіна та одягнений у футболку із провоєнним символом Z.

Російські та білоруські прапори та символи були заборонені у Мельбурн-парку, після того, як російський прапор був вивішений під час матчу між українкою Катериною Бейндл та росіянкою Каміллою Рахімовою у день відкриття.

Водночас, як вказано, була демонстрація підтримки путіна після перемоги Джоковича у чвертьфіналі над росіянином Андрієм Рубльовим у середу увечері.

Російський прапор із зображенням путіна був вивішений біля стадіону Rod Laver Arena групою вболівальників у сербських кольорах. Скандуючи на підтримку Росії, деякі мали на плечах прапор Сербії.

У заяві Tennis Australia йдеться: “Невелика група людей демонструвала неприйнятні прапори та символи та погрожувала охоронцям після матчу в середу ввечері, і була виведена”.

“Гравці та їхні команди були поінформовані і їм нагадали про політику змагань щодо прапорів та символів, а також про те, щоб уникати будь-якої ситуації, яка може порушити роботу. Ми продовжуємо тісно співпрацювати з органами безпеки та правоохоронними органами”, – йдеться у заяві. .

Доповнення

2022 року російських та білоруських гравців усунули від змагань на Вімблдоні через вторгнення в Україну.

Previous post Зброя для України: після — tsn.ua
Next post Після відходу ЗСУ з Соледара тактика російських військ під Бахмутом суттєво не змінилася – Череватий