Джокович “постраждав” через відсутність батька у фіналі Australian Open – новини на УНН

КИЇВ. 29 січня. УНН. Срджан Джокович був відсутній у ложі під час фіналу Новака проти Стефаноса Ціціпаса на Rod Laver Arena, де Джокович виграв рекордний 22-й титул Великого шолома. УНН з посиланням на AFP.

Подробиці

Новак Джокович сказав, що вони з батьком вирішили, що його не буде біля корту, щоб побачити його перемогу на Відкритому чемпіонаті Австралії в неділю після суперечки про російський прапор.

Місце біля мами Джоковича, яке зазвичай займав Срджан, було порожнім.

“Ми обоє погодилися, що, мабуть, було б краще, щоб його там не було”, – сказав Джокович після перемоги на 10 чемпіонаті Australian Open.

“Це дуже боляче йому і мені, тому що це особливі, унікальні моменти, які хтозна, чи повторяться вони знову. Йому було нелегко. Я бачив його після матчу, і він, скажімо, почував себе не найкращим чином. Він був радий обійняти. мене, але я бачив, що він трохи сумував.

“Зрештою, ми маємо щасливий кінець”, – додав 35-річний Джокович.

Додамо

Срджан також вирішив пропустити півфінал після того, як він зіткнувся із закликами про його усунення від турніру Великого шолома.

На відео, опублікованому у YouTube у четвер, він позує з чоловіком, який тримає російський прапор із зображенням володимира путіна.

Відео підписано так: “Батько Новака Джоковича зробив сміливу політичну заяву”.

Згодом Джокович захистив свого батька, заявивши, що зображення були “неправильно витлумачені” і не мали на увазі жодної шкоди.

Посол України в Австралії Василь Мірошниченко закликав позбавити Срджана Джоковича перепустки на стадіон.

Previous post Через півроку після теракту в Оленівці немає жодних результатів розслідування – омбудсмен – новини України, Політика
Next post легіонер Динамо перейшов до європейського клубу — Спорт — tsn.ua