Американський професійний лижник загинув під лавиною в Японії – новини на УНН

КИЇВ. 30 січня. УНН. Двоє чоловіків було знайдено мертвими після того, як їхні тіла було виявлено після сходу лавини в центральному районі Нагано в Японії, повідомила поліція. УНН.

Подробиці

Американський лижний журнал Mountain Gazette повідомив, що одним із загиблих був американський професійний лижник Кайл Смейн.

Двоє чоловіків, які подорожували зі Смейном, опублікували в Instagram повідомлення про те, що він загинув у лавині.

Міністерство закордонних справ Австрії заявило, що громадянин Австрії також загинув через трагічний інцидент, але відмовилося повідомити подробиці.

Представник місцевої поліції сказав лише, що аварійно-рятувальні служби «підтвердили смерть двох чоловіків» і що їхні особи та громадянство будуть розкриті після ретельної перевірки документів.

Двоє чоловіків знаходилися за межами зон гірськолижного курорту, що патрулюються, разом з декількома іншими лижниками і сноубордистами, коли в неділю зійшла лавина.

Інші змогли повернутися вниз з гори.

Згідно з Mountain Gazette, 31-річний Смейн був з іншим професійним лижником Адамом Ю та старшим фотографом видання Грантом Гандерсоном.

Додамо

Минулого тижня раптове похолодання накрило більшу частину Японії сильним снігопадом, зокрема, Нагано, який приваблює багато іноземних туристів під час лижного сезону. Щонайменше п’ятеро людей загинули в Японії, десятки отримали поранення через рекордно низькі температури і сильний снігопад.

Наразі в регіоні діє попередження про сходження лавин та снігопаду.

Previous post Колишній театр російського балету з України дає концерти в Європі під виглядом Одеського оперного
Next post Суд в Україні заарештував майно на 32 млн. грн. “підсанкційного російського олігарха”. ЗМІ пишуть про Дерипаску