Англія Україна — дивитись онлайн відбір на Євро-2024 — пряма трансляція матчу 26 березня

Національна команда проведе свій перший матч року

У неділю, 26 березнязбірна України гостьовим матчем з Англією розпочинає свій шлях у кваліфікації на чемпіонат Європи-2024.

“Телеграф” проведе текстову трансляцію зустрічі, яка розпочнеться о 19:00 за київським часом. В іншому поєдинку квартету С зустрінуться Мальта та Італія (початок о 21:45).

Матч Англія — Україна відбудеться у Лондоні на легендарній арені “Уемблі”. Це стане дев’ятою зустріччю між командами в історії та сьомою — офіційною.

Збірна України проведе свій перший офіційний поєдинок у 2023 році. Водночас англійці вже стартували у кваліфікації ЧЄ-2024, здобувши історичну перемогу над Італією (2:1). Родоначальники футболу вперше перемогли “Адзуррі” на виїзді!

Відеоогляд матчу Італія — Англія

Українці, у свою чергу, провели секретний матч проти другої команди “Брентфорда” – перемога Жовто-синіх з рахунком 2:0.

Відеоогляд матчу “Брентфорд” — Україна.

Англія та Україна провели вісім матчів один з одним, 5 з яких завершилися перемогою Трьох Левів, двічі було зафіксовано нічию і лише раз Жовто-сині тріумфували. Востаннє команди зустрічалися між собою у чвертьфіналі Євро-2020. Тоді англійці завдали нашій команді нищівної поразки з рахунком 4:0.

Де дивитись матч

У прямому ефірі в Україні матч головної команди країни проти Англії покаже медіасервіс MEGOGO, а також регіональні канали “Суспільного” (“Суспільне Київ”, “Суспільне Черкаси” та ін.).

Хто фаворит матчу

На думку букмекерів, наша команда є безнадійним аутсайдером зустрічі. Котирування на матч: перемога Англії – 1,34, нічия – 5,40, перемога України – 10,50.

Нагадаємо, наша команда за підсумками жеребкування відбору на Євро-2024 потрапила до групи С, де зіграє проти Англії, Італії, Мальти та Північної Македонії. З групи вийдуть лише дві найкращі команди.

Раніше повідомлялося, що до головної команди країни повернувся Євген Коноплянка, який відразу почав жартувати над молодими футболістами.

Previous post США запровадили нові санкції проти Білорусі: у список потрапив літак лукашенка
Next post Бензинові гойдалки: наскільки ще може подешевшати пальне