З “Азовсталі” вдалося витягнути 50 жінок, дітей та людей похилого віку. Завтра операція продовжиться – Верещук – новини на УНН

КИЇВ. 6 травня. УНН. Попри провокації та обстріли з боку окупантів, сьогодні з території заводу “Азовсталь” вдалося витягнути 50 жінок, дітей та людей похилого віку. Завтра операція продовжиться. Про це у Telegram-каналі повідомила віце-прем’єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук, пише УНН.

Цитата

“Сьогодні ми проводили евакуацію цивільних з Азовсталі. На зворотному шляху мали забрати людей на Порт Сіті. На жаль, не встигли. Бо цілий день колона була вимушена стояти біля Азовсталі. Там відбувалися бої та інші провокації. Ворог постійно порушував режим припинення вогню. Тому евакуація проходила вкрай повільно. Однак, сьогодні нам вдалося витягнути з Азовсталі 50 жінок, дітей та людей похилого віку”, – повідомила Верещук.

“Завтра зранку ми продовжимо евакуаційну операцію”, – додала вона.

Деталі

За словами міністра, якщо все буде за планом, о 17:00 на Порт Сіті будуть автобуси, які відвезуть людей до Безіменного.

Там люди з Порт Сіті приєднаються до колони з Азовсталі, яка наступного дня вирушить до Запоріжжя.

“Щиро прошу вибачення у маріупольців, які сьогодні не дочекалися евакуаційних автобусів. Завтра в нас все має вийти. Збираємось о 17:00 біля Порт Сіті”, – додала Верещук.

Додамо

Як писав УНН, сьогодні під час режиму припинення вогню на території “Азовсталі” у Маріуполі російські окупанти підбили з ПТРК автомобіль, який мав евакуювати цивільних із заводу.

Previous post ВООЗ: війна в Україні зриває планову вакцинацію населення – новини на УНН
Next post Небезпека, про яку не варто забувати: Голубовська дала поради, як захистити себе в сезон кліщів – новини на УНН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *