З Днем працівників карного розшуку України 2024 — вітання у прозі 15 квітня і листівки

Привітайте людей, які допомагають розшукувати та затримувати злочинців

Щороку 15 квітня в Україні відзначається професійне свято – День працівників карного розшуку. 2024 року це свято припадає на понеділок.

Сьогоднішній день присвячений відзначенню тих, хто професійно займається пошуком та затриманням небезпечних злочинців. Вибір дати цього свята не випадковий. Службу карного розшуку було засновано в Україні 15 квітня 1919 року.

У період військових дій, коли кількість правопорушень зростає, роль кримінальних розшукувачів стає критично важливою. Вони гарантують наше безпечне існування та підтримують закон та порядок на території України.

День працівників карного розшуку України 2024: листівки та проза

листівка з днем карного розшуку МВС України

Фото: radiotrek.rv.ua

Зі святом, співробітники карного розшуку України! Бажаємо успіхів у службі, спокою та величезного терпіння, яке ніколи не вичерпається. Нехай міцніє воля, підвищується зарплата, а родина завжди чекає та любить. Нехай лише гарні новини чуєте і вперед до щастя йдете.

картинка з днем карного розшуку

Фото: radiotrek.rv.ua

Вітаю з Днем працівників карного розшуку України та хочу побажати успішно закритих справ на столі, стовідсоткових доказів та вірних координат будь-якого пошуку. Нехай робота йде добре, нехай життя тече рікою добробуту та щастя.

листівки день працівників карного розшуку

Фото: 365day.pro

У День працівників карного розшуку України від душі бажаю бравих сил та оптимізму, добрих вчинків та щирої поваги, високої ерудиції та відмінної кмітливості, міцного здоров’я та безперечного щастя життя.

листівка вітаю з днем карного розшуку

Вітаємо українських працівників карного розшуку із професійним святом. Ми поважаємо вашу роботу і цінуємо її, ми горді за вас і те, що саме ви захищаєте нас і наші вулиці, попри всі небезпеки, що чекають і на вас теж. Спасибі вам!

картинка вітаю з днем працівників карного розшуку україни

Нагадаємо, що 15 квітня християни вшановують пам’ять 70-ти Аристарха, Пуда і Трохима. Дізнайтеся, чому сьогодні не можна дарувати свічки та виносити сміття.

Previous post Палата представників США може розглянути законопроект щодо допомоги Україні наступного тижня. Республіканець Тернер очікує “переважну підтримку”
Next post Куліба – критикам ударів по НПЗ Росії: Наші люди гинуть без Patriot. Це не турбує? | новини України