Робота онлайн Україна – де і кому готові платити від 40 до 50 тисяч, що потрібно робити

Працювати можна з будь-якої точки світу

Ринок праці в Україні різноманітний пропозиціями для тих, хто шукає роботу за тією чи іншою спеціальністю. Наразі відкрито вакансію чат-фахівця, за яку готові платити від 40 до 50 тисяч гривень.

Відповідне оголошення було опубліковано на сайті пошуку роботи та підбору персоналу. Компанія знаходиться у Києві, проте в цьому випадку пропонують віддалену роботу.

Роботодавець шукає відповідальну та комунікабельну людину. Головне завдання співробітника – оперативно відповідати на повідомлення у чатах від клієнтів та надавати їм необхідну інформацію.

В основних вимогах до майбутнього працівника: відповідальність та уважність до деталей, грамотний лист та висока швидкість набору тексту, уміння працювати в режимі онлайн, бажання навчатися та розвиватися у сфері онлайн-комунікацій.

Обов’язки:

  • відповідь на запитання клієнтів у чатах
  • надання консультацій та підтримки клієнтам
  • взаємодія з іншими відділами компанії для вирішення питань клієнтів

Нагадаємо, раніше “Телеграф” писав про те, що в Україні шукають водія та обіцяють зарплатню у розмірі 70 тисяч гривень та приємний бонус.

Previous post Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитування — Укрaїнa
Next post Понад 150 медійників звернулися до парламентського комітету з питань свободи слова з закликом звільнити Гуменюк