День подяки волонтерам 20 квітня — листівки та теплі картинки з привітаннями

Привітайте знайомих волонтерів та подякуйте за їх працю

У суботу, 20 квітня, у світі відзначається День подяки волонтерам. Сьогодні ми шануємо наших волонтерів і схиляємо голову перед їхньою складною та безкорисливою працею та добрим серцем. А привітати знайомих волонтерів ви можете, відправивши милу картинку чи листівку у соцмережах та месенджерах.

В Україні волонтерський рух зародився ще у 90-х роках, а офіційно свято визнали 10 грудня 2003 року, згідно з Постановою Кабміну. Також в Україні відзначається День волонтера, це свято встановлено 5 грудня.

Під час війни український волонтерський рух вийшов на новий рівень та підкорив увесь світ. Починаючи з 24 лютого 2022 року українці неймовірно згуртувалися, у нас з’явилося безліч нових благодійних та волонтерських організацій, які допомагають Силам оборони України. І тепер, на третій рік повномасштабної війни українці активно донатять кошти та своїми руками допомагають фронту у боротьбі за нашу Незалежність та Суверенітет.

Цього Дня подяки волонтерам привітайте своїх близьких та знайомих волонтерів і подякуйте їм за важливу та безкорисливу працю на благо України. “Телеграф” підготував яскраві картинки та листівки, щоб ви могли відправити близьким у соцмережах та месенджерах.

День подяки волонтерам, листівки, картинки, свято, привітання

День подяки волонтерам, листівки, картинки, свято

День подяки волонтерам, листівки, картинки, привітання

День подяки волонтерам, листівки, картинки

День подяки волонтерам, листівки, свято, привітання

День подяки волонтерам, листівки, картинки

Раніше “Телеграф” розповідав про Церковний календар на квітень 2024 року. Головні свята за новим стилем.

Previous post Рішення щодо надання Україні додаткових систем ППО будуть оголошені найближчим часом – генсек НАТО
Next post 20 сьогодні — яке церковне свято, чи підходить цей день для сватання і вінчання