Сергій Токарєв розповів про нову стипендіальну програму в SET University – новини на УНН

КИЇВ. 31 січня. УНН. SET University надаватиме стипендії, які зможуть повністю покрити участь у навчальних програмах закладу. Про це на своїй сторінці у Facebook написав засновник компанії Roosh та співзасновник SET University Сергій Токарєв. УНН.

Подробиці

SET Scholarship – благодійна освітня ініціатива. Її мета – створити додаткові можливості в IT-навчання для українців та українок. За підтримки благодійників SET University створює стипендіальну програму, кошти з якої підуть на фінансування навчальних грантів для студентів мікромагістерських та магістерських програм.

“Освіта завжди була і буде “вчасно”. На які б рік, місце та подію ми не звернули увагу у минулому — до світлого майбутнього рухали інтелектуали. Тому я вірю, що будь-який внесок у освіту сьогодні – це внесок у швидке відновлення України надалі”, – наголосив Сергій Токарєв.

Перша програма із стипендіальними місцями – Information and Cybersecurity Management. Мікромагістерська програма присвячена розробці та управлінню проектами для захисту компаній у кіберпросторі. Вона розроблена у партнерстві з українським офісом ISACA (Information Systems Audit and Control Association) – всесвітньо відомою організацією з розробки методологій та стандартів у галузі управління, аудиту та безпеки інформаційних технологій.

Викладачами програми будуть експерти з кібербезпеки з топових компаній та професора українських та зарубіжних університетів. У навчальний план вже інтегровані міжнародні стандарти та підходи у побудові стратегій аналізу кіберзагроз та захисту даних компаній та користувачів. Найбільш актуальною програма буде для менеджерів компаній, лідів інженерних та продуктових команд та всіх, хто прагне зробити кібербезпеку частиною бізнес-стратегії.

П’ять місць у рамках програми ініціював та профінансував Сергій Токарєв.

Заявку на отримання стипендії можуть подати представники ЗСУ, НГУ та СЗГ; айтішники, які беруть участь в ініціативах кіберармії; українки, які прагнуть розвиватися в IT-галузі; ВПО та громадяни України, які постраждали від війни та/або виїхали з тимчасово окупованих територій, та держслужбовці.

У майбутньому SET University планує розширювати стипендіальну програму, тому запрошує організації та фізичних осіб приєднатися до ініціативи, щоб зробити якісну IT-освіту доступнішою для українців.

Подати заявку на стипендію можна до 13 лютого 2023 року. Деталі про умови, формат та графік подачі — тут.

Додамо

SET University – український некомерційний навчальний заклад, який надає вищу освіту майбутнім лідерам технологічної індустрії. SET University поєднує сучасний підхід до освіти з фокусом на технології та підприємництво. З початку війни команда SET зосередилася на доступності актуального IT-навчання для всіх українців, підтримки стартапів та гуманітарної допомоги.

Previous post фото і деталі атаки РФ — tsn.ua
Next post Після 40 років роботи: Бельгія зупинить другий ядерний реактор – новини на УНН