У Львові збудують житло для реабцентру Unbroken з prefab-технології – новини на УНН

КИЇВ. 1 лютого. УНН. У Львові планують збудувати житловий комплекс для Національного реабілітаційного центру Unbroken з використанням технології швидкомонтованих будинків. УНН із посиланням на прес-службу фонду.

Подробиці

Згідно з повідомленнями, термін будівництва з використанням попередньо виготовлених елементів будинку (prefab) скорочується вдвічі, а також скорочує час оздоблювальних робіт. Крім того, такі будинки зводяться з урахуванням комплексних енергоефективних рішень.

Як зазначають у Drozdov&Partners (за проектом яких будуватимуть), житло будуватиметься у форматі міських вілл, також такі будівлі будуть оснащені бомбосховищами.

Також швидкобудуюємі будинки Well-being ConTech включають зниження енерговитрат при експлуатації. При цьому експлуатація житла передбачає використання цифрової системи контролю за енерговитратами.

Додатково

Unbroken – це програма створення першого в Україні реабілітаційного центру у Львові. Тут щороку 50 тисяч українців зможуть отримати фізичну та психологічну реабілітацію.

Як повідомлялося раніше, Європейський союз виділив Львову 19,5 млн. євро на будівництво соціального житла для внутрішньо переміщених осіб з особливими потребами в рамках програми Unbroken. Планується будівництво двох восьмиповерхових корпусів поряд із соціально-реабілітаційним центром, будівництво має закінчитися до зими 2023 року.

Previous post США дадуть Україні зброю більшої дальності, пише Reuters. ATACMS, чи це GLSDB, неясно – новини України, Світ
Next post Юрій Великий показався в образі Миколи Тищенка, який виправдовується за поїздку до Таїланду: відео