Favbet Foundation переміг у номінації благодійних фондів загальнонаціонального проекту «Відповідальна країна» – новини на УНН

КИЇВ. 2 лютий. УНН. Favbet Foundation здобув перемогу в одній із номінацій загальнонаціонального спецпроекту від MMR «Відповідальна країна», який відзначив найкращі кейси з розвитку корпоративної та соціальної відповідальності. За благодійний фонд проголосували найбільше у номінації «Власні проекти благодійних фондів».

З початку повномасштабного вторгнення благодійний фонд допомагав постраждалим від війни та орієнтував понад 95% на допомогу ЗСУ. Команда фонду розробила спеціальні логістичні маршрути для 100 тонн гуманітарних вантажів, самостійно перевезла 10 тонн гуманітарних вантажів із Хорватії до України, сприяла евакуації мешканців прифронтових зон. Також Favbet Foundation відкрив Центр адаптації для українців у Загребі, де для дітей розроблено освітню програму, а дорослим доступна медична, юридична та психологічна допомога.

Вагому частину роботи Favbet Foundation вкладає у допомогу ЗСУ, наближаючи спільну перемогу. За сприяння фонду українська армія регулярно отримує транспорт, сучасні дрони, захищені засоби зв’язку та інші речі, необхідні військовим на передовій. У 2022 році благодійний фонд спільно з компаніями-партнерами передав для ЗСУ 60 авто та 60 дронів, а також сотні одиниць високотехнологічного обладнання.

Крім військових та гуманітарних проектів, фонд також запроваджує ініціативи у сфері освіти, здоров’я та спортивного розвитку молодих українців. У тому числі підтримує спеціалізовані освітні заклади та забезпечує вихованців технікою навчання.

Таку багатогранність у фонді пояснюють нинішніми викликами та прагненням бути вірними своїй першочерговій меті. «Усю свою діяльність, незалежно від її спрямування, команда фонду завжди присвячувала єдиній меті – щасливому та вільному майбутньому України. Раніше воно формувалося за партами та на спортивних майданчиках, а зараз відбувається і на полі бою. Це знайшло відображення і в наших проектах і змусило зосередитись на кількох дуже різних напрямках», – ділиться куратор проектів Favbet Foundation Євген Бондар.

Previous post Сербія – ошукана коханка росії – президент Хорватії – новини на УНН
Next post Населення окупованої Нової Каховки зменшилося в 5 разів – мер