Тенденції масового виїзду з України немає – прикордонники – новини на УНН

КИЇВ. 4 лютого. УНН. Різкої переваги тих, хто виїжджає з України, немає, як і не наголошується на в’їзді. Про це повідомив речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко в ефірі одного з українських телеканалів, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Не бачимо різкої переваги виїзду з України, як, власне, не відзначаємо переваги та в’їзду до України. В окремі дні більше громадян перетинає кордон на виїзд, але різниця із в’їздом незначна. Так само і навпаки. Загалом пасажиропотік коливається на рівні 80 тисяч осіб на добу протягом останніх днів. До цих показників ми повернулися після новорічно-різдвяних свят, коли пасажиропотік досяг 100-120 тисяч осіб на добу», – розповів Демченко.

Подробиці

Також він зазначив, що на кордоні не зазначають черги на виїзд з України.

«Наразі черг на кордоні ми не відзначаємо на виїзд з України, тому говорити, що збільшення пасажиропотоку загалом протягом січня було – ні, навпаки, пасажиропотік впав, тому що протягом грудня пасажиропотік зріс на 11%», – повідомив Демченко .

Доповнення

Демченко повідомляв, що з початку повномасштабного вторгнення понад 9100 осіб затримано на зеленій ділянці кордону при спробі залишити країну і майже 3900 людей намагалися перетнути кордон у пунктах пропуску за підробленими документами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після заборони на виїзд чиновникам з України не випустили двох людей

Previous post Розвідка Британії прокоментувала включення Росією окупованих територій до свого військового округу
Next post У ДПСУ розповіли, скільки порушників намагалися незаконно перетнути кордон — tsn.ua