Саундтрек від гурту “Антитела” – у достроковий доступ Steam вийшла гра про українського військового – новини України,

Видавництво Lesser Evil оголосило про вихід своєї першої гри Death From Above у достроковий доступ на платформі Steam 25 травня. Про це повідомили розробники.

Вартість гри складає 225 гривень. “Для тих, хто підтримав наш проект на Kickstarter і для всіх інших гравців, передчасний доступ – чудова можливість вперше спробувати “Death From Above” та дати поштовх російським агресорам”, – заявив генеральний директор Lesser Evil, Хендрік Лессер.

“Ми раді підтримати український народ у боротьбі проти російського імперіалізму. Пам’ятай, Путін: буде гірше”, – додав Лессер.

“Death From Above” – це аркадний симулятор керування дроном, події якого відбуваються під час російської агресії в Україні. Гравці виступають у ролі українського військового оператора дрону, який бореться з окупантами, збирає цінне спорядження та відновлює пошкоджені комунікаційні лінії.

Розробники кажуть, що 30% чистого прибутку від продажу гри будуть передані двом українським благодійним організаціям – “Повернися живим” та “Армія дронів”. Після повного повернення витрат на розробку обсяг пожертвувань зростатиме до 70% чистого прибутку, а решта 30% буде використано для створення нового контенту для гри.

Також український гурт “Антитела” записав головну композицію саундтреку до гри “Death From Above” – “Мій сокіл”.

Читайте також

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter.

Previous post У Молдові розпочинаються спільні з НАТО військові навчання з протиповітряної оборони – Новини України, Світ
Next post Комісія НАТО-Україна на зустрічі з першою віцепрем’єр-міністеркою Свириденко обговорили потреби для відновлення України