Умілець до Tesla Model Y прилаштував сонячні батареї

Умілець до Tesla Model Y прилаштував сонячні батареї

Фото: Фото: auto.24

Автовласник прилаштував до машини сонячні батареї, які схожі на кріплення для велосипедів.


 

Автовласник вигадав, як зарядити електромобіль Tesla Model Y на стоянці, – і закріпив на задній частині машини блок сонячних батарей. Про це повідомили 4 липня на сайті Auto.24.


 


На сторінці зазначили, що ця сонячна зарядка схожа на кріплення для велосипедів, складається з конвертера і шести розкладних сонячних батарей, і ще однієї – на даху машини.


 


“Це домашні американські батареї, що працюють із напругою 125 В змінного струму. Їх прикріплено одна за одною за допомогою спеціальних алюмінієвих рамок і петель так, що вони вкладаються вздовж автомобіля. Вся конструкція тримається на багажнику для велосипедів, який витримає 27 кг”, – зазначили на веб-сторінці.


 


Також сонячні панелі з’єднані спеціальними кабелями, які виведено через отвори всередину автомобіля. У багажнику Tesla Model Y стоїть інвертор і додаткова акумуляторна батарея.


 


 


Електроенергія переробляється через інвертор і заряджає низьковольтну 5-кіловатну батарею в багажнику. Також передбачено автоматичні запобіжники, якими власник керує під час експлуатації системи.


 



 


 

Стало відомо, що в Китаї стався найбільший витік даних в історії. Також Ілон Маск за день втратив 17 млрд доларів.


 

Previous post після Лисичанська увага РФ «майже напевно» переключиться на захоплення Донеччини
Next post У Сибіру горять склади з будматеріалами

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *