Допомога оборонним стартапам – в Україні запустили менторську програму новини України

Після проходження програми учасники зможуть отримати доступ до інвесторів

Ярослав Жахалов

Ярослав Жахалов

редактор новин та оглядів LIGA.Tech

В Україні запустили програму для оборонних стартапів – які умови
Фото: Unsplash

В Україні запустили набір до програми Defence Builder Accelerator для стартапів, зацікавлених у створенні інноваційних технологічних рішень для військового застосування. Про це йдеться на сайті Defence Builder.

Місія Defence Builder Accelerator полягає у створенні сприятливих умов для розвитку оборонного сектору України за допомогою навчання та підтримки нових команд. Після проходження програми учасники матимуть можливість отримати доступ до інвесторів, що дозволить їм залучити фінансування для подальшого розвитку своїх проектів.

Defence Builder Accelerator – це 4-місячна практична програма для українських оборонних стартапів, яка спрямована на створення технологічних рішень для військового застосування. Учасники програми отримають можливість набути технічних знань, юридичних та фінансових навичок, необхідних для успішного розвитку своїх проектів. Програма проходитиме у форматі онлайн-лекцій, особистих зустрічей.

Ця акселераційна програма створена спільно з провідними учасниками технологічної екосистеми, такими як Genesis, Sigma Software Labs та Київська школа економіки (KSE). Учасникам програми буде можливість отримати менторську підтримку від представників компаній Netpeak, Skyeton, Airlogix, Finmap, Buntar Aerospace, а також військових експертів, які мають досвід роботи на полі бою.

У першому наборі пройти зможуть 15 стартапів. Окрім цього, участь можуть взяти лише команди, які розвивають технології у чітко визначених напрямках – БПЛА, наземні роботизовані комплекси, безпілотні надводні апарати, засоби РЕБ та ЕР, програмне забезпечення, рішення щодо розмінування, кібербезпека, авіоніка, сенсори.

Заявки приймаються до 30 квітня. Для участі у конкурсі потрібно заповнити форму.

Читайте також

Previous post найпоширенші помилки, про які ви не знали — Різне
Next post ТЦК викликатиме чоловіків від 25 років для оновлення даних, – Генштаб