Meta тестує чат-бот з ІІ для WhatsApp, Instagram та Messenger в Індії та Африці | новини України

Цей чат-бот може відповідати на запити користувачів у чатах та генерувати фотореалістичні зображення на основі текстових підказок

Ярослав Жахалов

Ярослав Жахалов

редактор новин та оглядів LIGA.Tech

Meta тестує чат-бот з ІІ для WhatsApp, Instagram та Messenger в Індії та Африці
Фото: Unsplash

Meta приступила до тестування свого чат-бота на основі штучного інтелекту, Meta AI, з користувачами WhatsApp, Instagram та Messenger в Індії та деяких частинах Африки. Про це повідомляє TechCrunch.

Це свідчить про плани Meta використовувати великі бази користувача для масштабування своїх пропозицій щодо штучного інтелекту. Індія, де проживає найбільша кількість користувачів Facebook та WhatsApp, є найбільшим ринком для Meta. Meta AI, доступна для тестування на окремих ринках, тепер перевіряється публічно в обмеженому обсязі.

Цей чат-бот може відповідати на запити користувачів у чатах та генерувати фотореалістичні зображення на основі текстових підказок. Інтеграція Meta AI у WhatsApp та Instagram дозволить компанії представити свої передові мовні моделі та можливості генерації зображень широкої аудиторії, зменшуючи конкуренцію. Крім того, Meta підтвердила намір випустити наступну версію своєї мовної моделі Llama 3 з відкритим кодом.

Читайте також

Previous post Марат Хабібулін загинув — адвокат Чикатило повертався з окупованої Луганщини
Next post “Тато у мене був не останньою людиною в Ужгороді”. Крістіна Остапчук вперше зізналася, що її батько був пов'язаний із партією Медведчука