Анонсували українську інді-гру, де гравець керує ІІ на космічному кораблі – відео | новини України

Реліз гри Jitter заплановано на 2025 рік на ПК

Ярослав Жахалов Ярослав Жахалов

редактор новин та оглядів LIGA.Tech

Анонсували українську інді-гру, де гравець керує ІІ на космічному кораблі – відео
Фото: Berko Games

Українська інді-студія Berko Games презентувала свій перший проект – науково-фантастичну гру під назвою Jitter.

Головною сюжетною лінією гри є таємнича аварія, що сталася на шахтарській колонії у Головному Поясі Астероїдів, що призвела до серйозних руйнувань. Гравцям належить взяти на себе роль керівника космічного корабля ІІ-системи, який має знайти та врятувати персонал колонії.

Jitter пропонує унікальний геймплей, де кожна місія може бути пройдена різними шляхами, дозволяючи гравцям керувати кораблями та базами, боротися з ворогами як у відкритому космосі, так і на борту. Однією з ключових особливостей гри є механіка руйнування оточення, що стимулює гравців до творчого та нестандартного мислення.

У грі Jitter, щоб вижити в умовах космічного простору, гравцям доведеться налагоджувати роботу свого корабля, вирішувати проблеми з життєзабезпеченням, а також ремонтувати ушкодження, що виникають від ударів ворога або аварій. Важливою частиною геймплею буде удосконалення кораблів та баз за допомогою різних модулів, які можна буде встановлювати чи від'єднувати у будь-який момент.

Реліз гри Jitter заплановано на 2025 рік на ПК. Проте вже зараз гравці можуть додати гру до списку бажаних на платформі Steam.

Читайте також

Previous post Дональд Трамп назвав виживання України важливим для США
Next post Головне за ніч та ранок п’ятниці, 19 квітня: атака на Дніпропетровщину, перше збиття стратегічного бомбардувальника Ту-22М3