Google Україна набирає освітні стартапи на програму роботи з ІІ новини України

Процес подання заявок на участь у програмі відкрито для стартапів з країн Африки, Європи та Близького Сходу до 24 травня.

Ярослав Жахалов Ярослав Жахалов

редактор новин та оглядів LIGA.Tech

Google Україна набирає освітні стартапи на програму роботи з ІІ
Фото: Google

Google Україна запрошує стартапи взяти участь у новій програмі від Growth Academy. Ця програма зосереджена на використанні штучного інтелекту для створення освітніх інструментів та рішень. Про це повідомила прес-служба компанії.

Ініціатива Google for Startups Growth Academy: AI for Education спрямована на підтримку та менторство edtech-компаній у регіоні EMEA (Європа, Близький Схід та Африка). Стартапи у цьому сегменті відіграють ключову роль у вирішенні різних проблем освіти, використовуючи потенціал штучного інтелекту для персоналізації навчання, підвищення кваліфікації вчителів та покращення навчальних результатів.

Програма надасть засновникам стартапів та їхнім командам спеціалізовані майстер-класи, менторство експертів та можливості для нетворкінгу. Це тримісячна програма, яка забезпечить учасникам можливість особисто зустрічатися із менторами Google та іншими експертами. Більшість взаємодій відбудеться віртуально.

Процес подання заявок на участь у програмі Google for Startups Growth Academy: AI for Education відкрито для стартапів з країн Африки, Європи та Близького Сходу до 24 травня 2024 року. Більш детальну інформацію та можливість подати заявку можна знайти на сайті програми.

Читайте також

Previous post Росія зайшла в Очеретине через помилку в ротації ЗСУ – мапа і подробиці
Next post РПЦ покарала священника, який провів панахиду на могилі Навального — Світ