YouTube не відображатиме дизлайки – Korrespondent.net

YouTube не відображатиме дизлайки

Фото: Unsplash

YouTube приховає кількість дизлайків

Часто люди не дивляться те чи інше відео, спираючись у своєму виборі на велику кількість дизлайків.


 

Youtube вирішив переглянути політику щодо лайків та дизлайків. Відтепер кількість антипатій до того чи іншого відео буде прихована для глядачів контенту. Про це у середу, 10 листопада, YouTube оголосив у своєму блозі.


 


Повідомляється, що компанія провела експеримент влітку цього року і з’ясувала, що відсутність лічильників дизлайків позитивно позначається на поведінці користувачів – вони не ставлять “палець вниз” тільки через погане ставлення до автора.


 


У команді зазначили, що часто люди не дивляться те чи інше відео, спираючись на велику кількість дизлайків.


 


“Ми хочемо створити інклюзивне та поважне середовище, в якому творці мають можливість досягти успіху і відчувати можливість безпечно виразити себе”, – заявили в YouTube.


 


При цьому можливість поставити диз таки залишається. Дані про кількість дизлайків, як і раніше, будуть доступні авторам відео в YouTube Studio, щоб вони могли оцінити ефективність контенту. Але користувачі контенту втратять можливість бачити лічильник.


 


У прес-службі відеохостингу додали, що вжили цих заходів, “щоб гарантувати шанобливу взаємодію між глядачами та авторами”.


 


У YouTube розповіли, що зміни поступово впроваджуватимуться у всіх користувачів, починаючи з сьогоднішнього дня.


 


Нагадаємо, українським користувачам YouTube стала доступна нова функція платформи під назвою YouTube Shorts. Ще її називають аналогом китайського TikTok.


 


 


 

Previous post Підсумки 22.04: Питання кордонів, плани з анексії
Next post Асоціація європейських клубів зібрала для України мільйон євро

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *