окупанти впевнені, що воюють з найманцями на американських препаратах (перехоплення) — tsn.ua

Окупант зізнався батькові, що російська армія має на фронті загороджувальні загони. Проте батько впевнений, що це не так жорстоко, як у ЗСУ, де поляки начебто розстрілюють українців.

Російський окупант розповів своєму батьку, як збройні сили РФ знищили танк і бронеатомобіль “Тигр” вагнерівців, поки не розібралися, що це “свої”.

Про це йдеться у перехопленні української розвідки.

Окупант похвалився батькові, що разом з іншими солдатами “дали п*зди” своїм офіцерам.

“Я то че, я поряд стояв. Дивився просто, як пізят. Там вони гинуть нах*й: вагнерівські втрати міноборони не вважає взагалі”, – розповівши загарбник.

Військовий РФ обговорив з батьком вкидання російської пропаганди про поляків, які нібито воюють на фронті. Батько окупанта щиро вірить, що на фронті у лавах ЗСУ більшість становлять не українці, а поляки. Син погоджується з цією тезою і додає, що є ще “багато негрів”.

“194 тисячі, сказав Залужний, у них воює на передовій. З них лише одна третина – х*хли. А дві третини – іноземці. Тут теж кажуть, що поляків стало надто багато. “Вагнерівці” взагалі їх мочать. Вони поляків на дух не переносять”, – заявивши батько оккупанта.

Також чоловік впевнений, що на солдатах ЗСУ американці випробовують спеціальні препарати.

“На них зараз американці випробовують препарати, щоб болю не відчувати. А ще вони своїх розстрілюють. Прям виводять і розстрілюють. Поляки стали х*хлов розстрілювати”, – каже зазомбований росіянин.

Син-окупант своєю чергою підтверджує, що загороджувальні загони є у російській армії, але він не знає, чи когось розстріляли, бо що ніхто не тікав.

Раніше окупант розповів матері, як російська армія знищує свої ж підрозділи. Також вдалося перехопити розмову, в якій дружина окупанта розповіла, як росіяни обкурилися і ледь не вийшли на позиції ЗСУ.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Телеграма та Viber.

Previous post У плей-офф Ліги конференцій УЄФА “Дніпро-1” зіграє зі своїм “кривдником” у Лізі Європи
Next post Іран та КНДР розглядають можливість продовження постачання озброєння РФ – постпред США при ООН