Донька розповіла про долю своїх батьків, які у момент ракетного удару по Дніпру були вдома: фото — tsn.ua

Батьки молодої дніпрянки Сабіни Дорош, яка три місяці тому народила дитину, на щастя, живі, але отримали значні поранення.

Мешканка Дніпра Сабіна Дорош повідомила про долю своїх батьків, яківу момент ракетного удару по дев’ятиповерхівці були вдома.

Молода жінка, яка три місяці тому народила дитину, розповіла, що її батьки, на щастя, живі, але отримали поранення.

Про це Сабіна повідомила в Instagram.

“Тато досі в реанімації після влучання ракети в будинок у Дніпрі, де розташована його квартира. Ситуація важка, навіть втративши все, він не припиняє посміхатися і вірить у світле майбутнє”, — написала жінка.

Маму Сабіни вже перевели з реанімації до звичайної палати, але її стан залишається тяжким.

Російський ракетний удар по багатоповерхівці в Дніпрі

14 січня Росія обстріляла Дніпро. Ворожа ракета Х-22 влучила в дев’ятиповерхівку, зруйнувавши цілу секцію будинку та вбивши щонайменше 40 людей. Пошукова операція триває.

ТСН.ua зібрав наявну інформацію про жертв російського ракетного удару.

Станом на 16:00 16 січня від російського ракетного удару по житловій багатоповерхівці в Дніпрі загинули 40 людей, серед них – 3 дитини. Ще 76 осіб травмовано, з них 14 – діти.

Як повідомили в ДСНС України, отримано 46 повідомлень про безвісти зниклих людей, з яких перебування 17 осіб встановлено, доля 29 осіб ще з’ясовується.

Було врятовано 39 осіб, з них 6 дітей.

СБУ встановила прізвища російських льотчиків, причетних до ракетного удару по Дніпру.

Після влучання ракети в багатоповерхівку в Дніпрі правоохоронці виявили підозрілих перехожих, які, за попередньою інформацією, незадовго до трагедії фотографували один з об’єктів енергетичної інфраструктури. За неофіційними даними, йдеться про підлітків, які могли бути учасниками інтернет-гри, створеної росіянами з метою виявлення саме таких об’єктів.

Читайте також:

Previous post “Динамо” (Київ) та Фонд братів Суркіс розповіли про благодійну допомогу українцям
Next post “Шахтар” Ахметова вимагає виключити збірну Ірану з чемпіонату світу та допустити Україну