Чубайс збирається осісти у Британії. Це може бути виторгована пенсія у Путіна

“Я абсолютно згоден з вашою тезою про те, що Чубайс не може відірватися від російської чи радянської влади. Він завжди ніби грівся поряд. Я не знаю, чи був він агентом КДБ. Я пам’ятаю, що він був позаштатним інструктором обкому партії”. […] Я не знав цього Чубайса. І, загалом, і зараз його не дуже знаю. Я його знаю, звичайно, але я його оцінюю за діями. І дії його огидні та огидні. Я не думаю, що він має хоч якийсь потенціал для переговорів”, – сказав Невзлін.

За його словами, Чубайс “ніколи не уникав” президента РФ Володимира Путіна.

“Ця людина полягає в позиції радника Путіна щодо взаємодії з Америкою де-факто. Більше того, вона дійсно взаємодіяла після того, як пішла з адміністрації і залишилася радником, регулярно налагоджувала спеціальні контакти як з демократами, так і республіканцями. І вона вміє працювати інтенсивно”. і таке інше. Результат, як ми бачимо, нуль: все, що налагодили і не налагодили”, – підкреслив Невзлін.

Він стверджує, що “людина взагалі нікуди не поділася, людина залишилася у Путіна”.

“Якби Чубайс хотів вести якісь переговори, то йому спочатку треба було б пояснити позицію, на якій він перебуває. Він позицію ніяку не зайняв після від’їзду. Таким чином він підтвердив, що він перебуває на позиції Путіна, тобто на позиції агресора. А який сенс тоді з ним вести переговори?”, – запитав Невзлін.

Російський бізнесмен зазначив, що Чубайс “зробив ізраїльське громадянство”, як і низку інших російських бізнесменів.

“Не важливо, які вони євреї. Усі різні. І Чубайс скористався цією можливістю – ізраїльським громадянством, – щоб бути не лише російською, а й більше людиною світу. Я не можу сказати, що Чубайс багато в Ізраїлі. Тим більше, що особливо він нікому”. Але те, що він їздить світом, те, що він буває в різних країнах, постійно його фотографують то на Кіпрі, то в Іспанії, то в Португалії, то в Британії… І, за останніми даними, Чубайс збирається осісти в Британії, один з його російських друзів збирається йому, так би мовити, поступитися хорошим особняком, гарним домом десь під Лондоном, і він там збирається жити на постійну… Начебто Чубайс вибрав собі постійне місце проживання. може бути виторгована пенсія у Путіна, тобто типу він не є ні переговорником – нічим, до нього не чіпляються, але він нічого не заявляє і не розповідає. , що коли війна закінчиться і почнуться рибанал, тоді це не пройде. Йому доведеться говорити”, – пояснив Невзлін.

Невзлін: Путін у дуже поганому стані і навіть у депресії. Його жалюгідний вихід на Різдво – явне підтвердження, що людині нікуди не хочеться, їй страшно виходити надвір. Читайте повну версію інтерв’ю

ВІДЕО

Відео: У гостях у Гордона / YouTube

контекст:

Чубайс – російський політичний, національний діяч, економіст. Колишній керівник адміністрації президента РФ, колишній генеральний директор державної корпорації “Російська корпорація нанотехнологій”.

Чубайс і Путін знайомі як мінімум із 1996 року, коли Чубайс очолював адміністрацію президента РФ Бориса Єльцина, а Путін переїхав до Москви, де був призначений заступником керуючого справами президента РФ. Чубайс, за розповідями колишнього друга Путіна Сергія Пугачова, який проживає у Франції, заперечував проти цього призначення.

З 2011 по 2020 рік Чубайс – голова правління “Роснано”. З 4 грудня 2020 року до 22 березня 2022 року – спеціальний представник президента РФ у зв’язках з міжнародними організаціями для досягнення цілей сталого розвитку. 23 березня стало відомо, що Чубайс пішов у відставку і поїхав з Росії, за однією з версій, це сталося через його незгоду з розв’язаною війною Путіним в Україні.

31 липня російська телеведуча Ксенія Собчак повідомила про госпіталізацію Чубайса в Італії до реанімації.

7 серпня італійське видання La Repubblica повідомило, що Чубайс виписався з італійської лікарні та переїхав до Німеччини. До цього його допитав прокурор. За однією з початкових версій, Чубайс міг бути отруєний, але лікарі схиляються до думки, що причиною погіршення його стану стало неврологічне захворювання, синдром Гійєна – Барре. Офіційну причину госпіталізації Чубайса не оприлюднили.

Previous post Понад пів сотні людей постраждали на антиурядових протестах у Перу
Next post Окупанти йдуть трупами своїх солдатів: прикордонники в Бахмуті щодня відбивають атаки ворога – новини на УНН