результат і огляд матчу 21 туру АПЛ – Мудрик дебютував за лондонський клуб — Спорт — tsn.ua

Михайло вийшов на поле в другому таймі.

“Ліверпуль” і “Челсі” не визначили переможця в рамках 21-го туру англійської Прем’єр-ліги (АПЛ). Поєдинок на стадіоні “Енфілд” закінчився з рахунком 0:0.

Цей матч став дебютним за “пенсіонерів” для українського вінгера Михайла Мудрика, який перейшов до лондонського клубу з донецького “Шахтаря”.

Наш 22-річний співвітчизник розпочав зустріч на лаві запасних, але на 55-й хвилині вийшов на заміну замість 18-річного Льюїса Холла. Мудрик став дев’ятим в історії українцем, який дебютував в АПЛ.

Вихід Мудрика серйозно освіжив гру лондонців. Сам Михайло мав декілька небезпечних моментів, але спершу не влучив у ближній кут після того, як технічно накрутив кількох оборонців мерсисайдського клубу, а потім у чужому штрафному не зміг зупинити передачу від Хакіма Зієша.

Також Мудрив в одному з епізодів тікав лівим флангом, але ціною жовтої картки українця збив хавбек “червоних” Джеймс Мілнер.

А ось потішити уболівальників голами жодна з команд так і не зуміла. Зазначимо, що в дебюті матчу арбітр після перегляду відеоповтору (VAR) скасував гол півзахисника “Челсі” Кая Гаверца через офсайд.

  • Після нічийного результату “Ліверпуль” піднявся на восьме місце в турнірній таблиці АПЛ, набравши 29 очок. “Челсі” залишився на десятій сходинці. В активі команди Грема Поттера також 29 балів, але “сині” зіграли на один матч більше.
  • У наступному турі “мерсисайдці” 4 лютого на виїзді зіграють із “Вулвергемптоном”, а Мудрик і Ко днем раніше приймуть в лондонському дербі “Фулгем”.

Читайте також:

Найтитулованіший футболіст світу залишився без клубу на тлі звинувачень у зґвалтуванні

Розплата за фінансові махінації: “Ювентус” офіційно позбавили 15 очок у чемпіонаті Італії

Ледь не забив супергол: Малиновський допоміг “Марселю” вибити суперника “Шахтаря” з Кубка Франції (відео)

Previous post Невимовний біль та смуток: з’явилися відео прощання з керівництвом МВС – новини на УНН
Next post Туреччина відмінила візит до Анкари міністра оборони Швеції. Планувалися переговори щодо розширення НАТО