Депутати Держдуми, забирайте не лише майно у тих, хто виїхав, а позбавте громадянства РФ

“Діти, давайте не зупиняйтеся на майні. Ви всього мого майна і так мене позбавили. Я вже втратив абсолютно всі надії якось своє майно: все, що нажите непосильною працею до 40 років… Який у мене гараж був хороший?” “Мені гараж найбільше шкода. Величезний, шикарний гараж. У ньому так було добре пиво пити влітку… Прохолодно, нормально. Коротше, з усім своїм майном я розпрощався”, – сказав він.

Співрозмовник Бацман зазначив, що, можливо, колись його онуки “за реституцією” повернуть майно, “якщо на той момент їх дідусь із [американского танка] Abrams сам не бахне своєю ж власною квартирою, або бомба туди не потрапить”.

“Тож з усім цим я розпрощався. Мене набагато більше цікавить: хлопці, не зупиняйтесь на майні”. […] Депутати Державної думи, давайте забирайте майно не тільки у тих, хто поїхав і в’якає, а позбавте громадянства, млинець. Я вас прошу. Я вже не можу. Я з вашим паспортом із куркою – я вже не знаю, що з ним робити, млинець. Позбавте мене громадянства. А майно я вам на додачу подарую сам. Слово честі”, – заявив Бабченко.

Бабченко: Після нищівної поразки Росії там розпочнеться Сомалі з бандами Пригожина та Кадирова. Читайте повну версію інтерв’ю

ВІДЕО

Видео: Алеся Бацман / YouTube

контекст:

Бабченко народився 18 березня 1977 року у Москві. Закінчив юридичний факультет Сучасного гуманітарного університету за спеціальністю юриспруденції з міжнародного права. Учасник першої та другої чеченської воєн.

Після демобілізації працював воїнкером у російських виданнях. Виступив проти російської агресії в Україні. З 2017 року Бабченко перебуває за межами РФ. До 2019 року він мешкав в Україні, потім переїхав до Ізраїлю.

У 2020 році Росфінмоніторинг включив Бабченка до переліку терористів та екстремістів. У січні 2023 року стало відомо, що Бабченка оголошено в розшук. У його картці не зазначено статтю Кримінального кодексу РФ, у зв’язку з обвинуваченням за якою журналіст розшукується.

Previous post Сміливці з народу. Як прості українці голіруч протистояли озброєним окупантам, аби врятувати односельців
Next post «Всі розуміють, що Путін має програти» – посол України в Британії про надання ЗСУ західних танків