Західні лідери обрали тактику повільного знищення Путіна – соціолог

Стратегія полягає в тому, щоб тиснути на путінський режим поступово.

Західні лідери обрали тактику повільного знищення президента Росії Володимира Путіна, щоб у передчутті свого кінця той не застосував ядерну зброю.

Таку думку висловив німецький соціолог Ігор Ейдман, повідомляє “Еспресо”.

На його думку, через ризик ескалації західні лідери виступають проти того, аби в України з’явилась можливість завдавати ударів по території Росії.

“Я сумніваюсь, що західні лідери хотіли б, щоб Україна отримала можливість обстрілювати територію РФ. Оскільки на Заході побоюються ескалації цієї війни й застосування ядерної зброї Росії. Їхня стратегія полягає в тому, щоб тиснути на путінський режим поступово, щоб Путін не встиг щось зробити”, – пояснив Ейдман.

Він додав – на Заході діють так, “щоб Путін завжди вважав, що він має вихід із ситуації”.

Соціолог зазначив, що західні лідери не хочуть різкого повалення режиму російського диктатора, щоб той не застосував ядерну зброю, коли відчує момент свого кінця.

Західні лідери обрали тактику повільного знищення Путіна. За їхнім задумом, Путін завжди повинен вважати, що він все ще може виграти війну конвенційними способами. Оскільки в той момент, коли він відчує, що йому кінець, він буде здатний на страшні речі. В тому числі і на використання ядерної зброї”, – розповів Ейдман.

На його думку, така тактика Заходу буде реалізована.

Нагадаємо, на думку професора політичних наук Ратгарського Університету США Олександра Мотиля, Захід хоче, аби Путін зазнав у війні проти України великої поразки на рівні нацистської Німеччини 1945 року. Про це, зокрема, свідчить активізація з постачанням зброї до України.

Так, в Офісі президента України натякнули на можливість отримання бойової авіації. Заступник голови ОП Андрій Сибіга сказав, що наступне засідання у форматі “Рамштайн” буде авіаційним.

А військово-політичний оглядач Олександр Коваленко не виключає, що США в нещодавньому пакеті військової допомоги могли таємно передати Україні ракети ATACMS, які можуть сягати території РФ.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Телеграма та Viber.

Previous post на Байковому кладовищі у Києві попрощалися із загиблим керівництвом МВС (відео) — Київ — tsn.ua
Next post прогноз української розвідки — Укрaїнa — tsn.ua