Даша Квіткова та Нікіта Добринін розійшлися: Це було рішення обох: фото

Блогерка поділилася сумною новиною.

Блогер Даша Квіткова приголомшила прихильників сумною новиною.

Так, знаменитість повідомила, що вони з ведучим Нікітою Добриніним розлучаються. Як зізналася Квіткова, півтора тижні тому чоловік поїхав з будинку, де вони жили родиною. Попри це, вони продовжують спілкуватися заради спільного сина – однорічного Лева.

“Ми з Нікітою вже десь, мені здається, 1,5 тижні не живемо разом. Він не зник повністю, в нас є дитина. Але між нами зараз лише батьківські стосунки. Ми роз’їхалися. Він поїхав з будинку, де ми жили разом. Взагалі це було таке рішення обох, але першою на розмову вийшла я. Але він мене підтримав. Він бачив і відчував те саме, що і я”, – приголомшила новиною Даша під час розмови з Машею Єфросиніною.

Даша Квіткова і Нікіта Добринін / Фото: instagram.com/kvittkova

Також Даша додала, що вже до нового року вони з Добриніним перебували лише у батьківських стосунках і між ними нічого не було.

За словами Квіткової, причиною їхнього розриву стала перенасиченість одне одним. Пара проводила 24/7 разом. Їхні стосунки вибудовувались дуже стрімко, вони віддавали себе одне одному і, врешті, зрозуміли, що час зупинитись.

“В якийсь момент ми зрозуміли, що, по-перше, ми дуже як перенаситились одне одним, а по-друге, в нас стала дуже різна швидкість. Я лечу поперед планети всієї, я пру, а в нього трохи інша швидкість і це нам також заважає у стосунках. На фоні цього ми, може, одне одного морально задушили”, – пояснила Даша.

Даша Квіткова і Нікіта Добринін / Фото: instagram.com/kvittkova

Також блогерка зізналася, що у їхніх стосунках не було аб’юзу, чи зради. Вони розійшлися досить культурно і зараз обоє ходять до своїх психологів, аби зберегти адекватні стосунки заради сина.

“Як він поїхав, ми не бачились не зідзвонювались дні три. Зустрілись на сесії  у психолога разом. Будемо продовжувати ходити. В нас росте син. Ми будемо ходити до психолога, щоб закрити якісь питання, щоб побудувати здорові стосунки, через те, що у нас росте син. Здорові стосунки батьків нашого сина”, – додала Даша.

Даша Квіткова і Нікіта Добринін з сином / Фото: instagram.com/kvittkova

Водночас Квіткова зазначила, що наразі вона не допускає думки, що вони з Добриніним можуть згодом знову зійтися і продовжити будувати романтичні стосунки.

Даша та Нікіта одружилися 2020 року / Фото: instagram.com/kvittkova

Даша Квіткова і Нікіта Добринін обвінчалися 2022 року / Фото: instagram.com/nikitadobrynin

Нагадаємо, що Нікіта Добринін і Даша Квіткова познайомились на реаліті “Холостяк-9”, де Добринін був головним героєм. У фіналі ведучий обрав Дашу. 12 серпня 2020 року закохані одружилися. 13 липня 2021 року у подружжя народився син Лев. У вересні 2022 року пара обвінчалася.

Читайте також:

Previous post прогноз української розвідки — Укрaїнa — tsn.ua
Next post Росіяни нарощують інтенсивність застосування авіації та наступають на трьох напрямках – ГШ – новини України, Політика