Вагітна снайперка Євгенія Емеральд показалася у спідньому та розповіла секс у танку: фото

Захисниця поговорила зі своїми підписниками у Instagram.

Захисниця, снайперка з позивним “українська Жанна Д’Арк” Євгенія Емеральд відверто поговорила з прихильниками.

Так, захисниця запропонувала підписникам поставити їй запитання і вона на них відповіла у сторіз своєї сторінки в Instagram. Зокрема, снайперка вкотре прокоментувала одну з тем, яка найбільше цікавить юзерів, а саме те, як Емеральд завагітніла на війні. Зокрема, у захисниці запитали про секс у танку.

На що Емеральд віджартувалася: “Секс у танку. Що я вам можу сказати… Діло молоде, знаєте. Якщо це прикортить, то й і в танку, і в окопі, в бліндажі, в підвалі. Що я буду вам розповідати. Це треба показувати”, – пожартувала Євгенія.

Євгенія Емеральд / Фото: instagram.com/emerald.evgeniya

Також захисниця, яка зараз перебуває на шостому місяці вагітності, прокоментувала, чи не страшно їй народжувати в Україні: “Страшно взагалі жити. Бо життя призводить до смерті. Я буду народжувати в Україні. Якщо Бог дасть, то я ще й втретє завагітнію. І неважливо, чи буде продовжуватись війна, чи ні. Бо ми маємо продовжувати наш український рід. Народжувати бандеряток”, – сказала Емеральд.

Євгенія Емеральд / Фото: instagram.com/emerald.evgeniya

Окрім того, майбутня мама показала, який вигляд має її фігура під час вагітності. У сторіз вона розмістила кадр, на якому постає у спідньому. Також захисниця поділилася, що почувається добре.

Євгенія Емеральд / Фото: instagram.com/emerald.evgeniya

Нагадаємо, не так давно Євгенія Емеральд прокоментувала потік хейту від диванних критиків, який ллється у її бік. Зокрема, захисницю критикують через її зовнішністьта закидають, що вона нібито завагітніла у танку.

Читайте також:

Previous post Чи можна захистити транспортний засіб від обстрілів і ракет та отримати компенсацію за знищене авто
Next post готують рейди по підприємствах і бояться протестів — tsn.ua