Індія розповіла про свої плани щодо головування у G20 – новини на УНН

КИЇВ. 22 січня. УНН. Індія планує використати своє головування на форумі G20 цього року, щоб підтримати свій власний сектор цифрових послуг, та веде переговори з іншими країнами щодо експорту ініціатив, таких як її платіжна система за кордон. Про це повідомляє Fanancial Times. УНН.

Подробиці

Завдяки схемі цифрової інфраструктури «India Stack», індійська влада та підприємства надають послуги від медичного страхування до електронної комерції для своїх 1,4 мільярда громадян. Хоча багато хто з них перебуває на ранніх стадіях, деякі ініціативи, такі як система грошових переказів уніфікованого платіжного інтерфейсу, набули популярності з мільярдами транзакцій на місяць.

Офіційні особи заявили, що в рамках цієї кампанії цифрової дипломатії Резервний банк Індії та Національна платіжна корпорація Індії, державна компанія, що управляє UPI, звернулися до інших країн з проханням зробити їхні платіжні системи «сумісними» із цією технологією.

Країни, включаючи Сінгапур, Об’єднані Арабські Емірати та Непал, вже запроваджують елементи платіжної інфраструктури Індії.

Минулого року Індія прийняла головування у G20 від Індонезії. Лідери країн G20 зустрінуться у Нью-Делі у вересні.

Нагадаємо

Дипломатичні джерела повідомили, що «Група семи» промислово-розвинених країн розглядає можливість проведення зустрічі міністрів закордонних справ у Німеччині наступного місяця на знак єдності напередодні першої річниці вторгнення Росії до України.

Previous post Росіяни з важкої артилерії обстріляли міста та села Дніпропетровщини — tsn.ua
Next post Жданов пояснив, чого варто очікувати — tsn.ua