У Пакистані збій в енергосистемі: по країні масштабні відключення – новини на УНН

КИЇВ. 23 січня. УНН. Більшість міст по всьому Пакистану залишилися без електрики через несправність ліній електропередач у понеділок вранці, повідомляє Dunya News. УНН.

Подробиці

Відключення електроенергії сталося у містах Сінд, Хайбер-Пахтунхва, Пенджаб та федеральній столиці після того, як на лініях електропередачі від електростанції Гудду виникла технічна несправність.

У заяві Міністерства енергетики країни йдеться, що про зниження системної частоти національної мережі повідомили о 7:34 ранку, додавши, що робляться зусилля щодо відновлення подачі електроенергії.

Джерела повідомили, що електростанції в Гудді, Джамшоро, Музаффаргарх, Хавелі Шах Бахадур, Балокі постраждали від аварії.

У Лахорі споживачі стикаються з перебоями у подачі електроенергії, а рух поїздів метро однією з ліній було припинено. Також було порушено електропостачання мережевих станцій, що торкнулося різних районів столиці та Равалпінді. У Карачі також у низці районів відсутня електрика.

Джерела повідомляють, що відновлення подачі електроенергії в країні може тривати кілька годин.

Люди з різних міст кинулися до соцмережі, щоб повідомити про відключення електрики.

Міністр енергетики країни Хуррам Дастгір у своїй заяві сказав, що це не була серйозна проблема, додавши, що електропостачання по всій країні буде відновлено протягом 12 годин. Він сказав, що більшість системи було відключено вночі через низький попит на електроенергію в зимовий сезон, і її було включено вранці. Дастгір сказав, що коли система була перезапущена, повідомлялося про зниження частоти між Джамшоро та Даду, що викликало збій у країні.

Доповнення

Торік у жовтні в кількох частинах країни сталася масова аварія в енергосистемі, коли обидві лінії 500 кВ були знеструмлені.

Previous post Герасимов та Шойгу захотіли покращити дисципліну. Їх критикує Пригожин – розвідка Британії – новини України, Політика
Next post Опозиціонер розповів про спільну мету диктаторів Білорусі та РФ — tsn.ua