Путін боїться українських безпілотників — недалеко від його “дачі” встановили Панцер-С1: фото – новини України, Світ

За кілька кілометрів від резиденції російського диктатора Володимира Путіна, у селі Ящерове Новгородської області РФ, військові тримають розрахунок комплексу ППО. Про це пише місцевий ресурс Агентство із посиланням на мешканців Валдаю.

Читайте нас у Telegram: тільки важливі та перевірені новини

Ящерова – одне з двох найближчих сіл до резиденції на березі одного з місцевих озер під назвою Вечеря. Від села до земель резиденції трохи більше шести кілометрів.

Автор знімку стверджує, що зенітний ракетно-гарматний комплекс “Панцир-С1”, який призначений також для захисту від безпілотників, там встановили кілька тижнів тому, тобто, ймовірно, наприкінці грудня 2022 року. На початку грудня відбулася атака на російські військові аеродроми у глибині країни – на авіабази під Рязанню та в Енгельсі Саратовської області.

Місцеві жителі розповіли, пише російський ресурс, “що комплекс знаходиться на бойовому чергуванні, поряд перебувають щонайменше троє військових, антена РЛС обертається”.

“Валдайська резиденція Путіна, хоч і називається офіційною, майже не виконує представницьких функцій. Вона більше відома як місце особистого дозвілля Путіна, його близьких та друзів”, – пояснило Агентство.

Жодної критичної інфраструктури, стратегічних об’єктів, великих підприємств чи великих скупчень військової техніки та особового складу у цьому районі немає, додали там.

Читайте також: ЗСУ нарощують кількість мобільних вогневих груп ППО на північних напрямках

Євген Пилипенко

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter.

Previous post Зеленська розповіла, як вдалося опанувати емоції в Давосі, коли дізналася про трагедію у Броварах – новини на УНН
Next post Трибунал для російських хакерів, чи атакують Україну поплічники Росії – подробиці – новини України, В Україні