Кирило Тимошенко звільнений з Офісу президента України

Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко підтвердив, що написав заяву про звільнення.

Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко зранку 24 січня повідомив, що написав заяву про звільнення.

Про це він написав у своєму Телеграмі.

Тимошенко у своєму пості висловив подяку родині, українцям, усім колегам і передусім, президенту України Володимиру Зеленському. Окремо він наголосив на вдячності ЗСУ, за те, що вберегли і зараз боронять нашу країну.

“Дякую Президенту України Володимиру Зеленському за довіру і можливість робити добрі справи кожного дня і кожної хвилини. Дякую кожному очільнику обласних військових адміністрацій. Ми з вами змогли побудувати найпотужнішу команду в країні. Ви дійсно круті. Ви справжні воїни світла! Дякую мерам міст. За конструктив в суперечках. Дякую крутій команді  Директорату з питань регіональної політики Офісу президента. Без вас нічого б не було. Дякую всім українцям за довіру до нашої справи. Дякую ЗСУ – що вберегли і бороните нашу країну. Дякую дружині і сину. За розуміння і підтримку”, – написав Тимошенко.

Наприкінець він додав: “Честь маю!  До зустрічі. З повагою, Кирило Тимошенко”.

Кирило Тимошенко написав заяву про звільнення / Фото: Кирило Тимошенко/Telegram

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський під час свого відеозвернення 23 січня анонсував резонансні кадрові чистки у владі.

“Вже є також кадрові рішення – частина сьогодні, частина буде завтра – щодо управлінців різного рівня в міністерствах та інших структурах центральної влади, і в регіонах, і в правоохоронній системі”, – наголосив президент.

Оновлюється…

Читайте також:

Previous post “Жартівник, прикольно”: Садовий відреагував на скандал з очільником поліції Львівщини та зухвалим подарунком
Next post Що відбувається на фронті: карти боїв