Нині нібито у Путіна два двійники. Один так добре підготовлений, що в нього голос та інтонація збігаються

“Зараз нібито у нього два двійники – на даний момент. Один з них так добре підготовлений, що у нього навіть голос збігається з голосом Путіна та інтонація збігається. Інший – трохи менше, тому його посилають, мовляв, на такі заходи, де треба рухатися , але не говорити. А другого посилають, де треба рухатися, і говорити”, – сказав він.

Телеведучий вважає, що у Кремлі “не дійшли б до такого маразму”, як тримати “десь у Мавзолеї” померлого Путіна та вести колективну політику замість нього з використанням двійників президента.

Ні, в це я не вірю. […] Ви ж жінка, ви, мабуть, краще це розумієте. […] Легко відрізнити одного чоловіка від іншого», – пояснив Шустер.

ВІДЕО

Видео: Алеся Бацман / YouTube

контекст:

Путін перебуває при владі в РФ із 2000 року. 2018-го його було обрано на четвертий президентський термін. У 2008–2012 роках Путін був главою уряду, на той час посаду президента обіймав Дмитро Медведєв.

Про те, що Путін має двійники, повідомлялося неодноразово. Зокрема, про існування як мінімум трьох “дублерів” президента РФ розповів 29 жовтня 2022 начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов. Також Буданов розповідав про двійників Путіна 2 серпня.

На думку публіциста з Росії Олександра Невзорова, двійниками цих осіб можна назвати умовно і на якомусь засіданні замінити його не можуть. “Вони виглядають двійниками на відстані 100-150 метрів для якихось офіційних заходів, коли нікого поряд не виявиться”, – розповідав Невзоров у квітні.

Previous post Президент підписав укази про звільнення п’яти голів ОВА
Next post Комісія ЄС оголосила про новий план щодо збільшення кількості депортацій – новини на УНН