визначилася переможниця жіночого турніру — Спорт — tsn.ua

Перший в сезоні турнір “Великого шолома” виграла тенісистка з країни-агресорки.

У суботу, 28 січня, відбувся фінальний матч Australian Open-2023 в одиночному жіночому турнірі. У ньому білоруска Аріна Соболенко перемогла представницю Казахстану Олену Рибакіну.

Трисетовий поєдинок тривав 2 години і 29 хвилин. Рибакіна виграла першу партію, але Соболенко змогла створити камбек і перемогла у двох наступних.

Підсумковий рахунок матчу – 6:4, 3:6, 4:6 на користь спортсменки з країни-агресорки, яка допомагає Росії вести війну проти України.

Зазначимо, що для Соболенко це перший в кар’єрі титул на турнірах серії “Великого шолома”. До цього її найкращими досягненнями були півфінали на Wimbledon-2021, а також на US Open (2021, 2022).

Раніше повідомлялося, що визначилися фіналісти чоловічого турніру Australian Open-2023. Вирішальний матч за трофей відбудеться в неділю, 29 січня.

Нагадаємо, організатори Australian Open-2023 допустили до змагань гравців з Росії та Білорусіпроте тільки в нейтральному статусі: без прапорів, гімнів та іншої національної символіки.

Читайте також:

Українська тенісистка зупинилась за крок від фіналу парного турніру Australian Open-2023

Зашквар на Australian Open: батько Джоковича підтримав росіян на тлі прапора з портретом Путіна (відео)

Пробито чергове дно: фанат прийшов на матч росіянина на Australian Open у футболці з символом окупантів

Previous post США відкрили гарячу лінію для повідомлень про корупцію та зловживання, що впливають на підтримку України – новини на УНН
Next post Наша мета – не дати Росії силою змінювати кордони