Боротимуся з російським режимом, поки живий

“Я пережив два тижні тортур з боку Російської Федерації. За що? За вигадану і роздуту ними ж причину. Після цього, очевидно, я говоритиму про політику, […] боротимуся з російським режимом, поки я живий, до кінця своїх днів. […] Я відправлю 100 тисяч доларів на ЗСУ і не просто відправлю, я куплю на 100 тисяч доларів дронів. І вже вибрав яких – DJI Mavic 3T, 10 дронів. Приїду в Україну, до Києва, зніму відео, як я особисто до рук передаю ці дрони”, – сказав Лебедєв.

За словами блогера, ті, хто його катував, не відповість за це.

“Якщо їм ніхто [ничего] не зробить зсередини – значить, я раз…бу їх зовні”, – заявив він.

27 січня на своєму YouTube-каналі Лебедєв підтвердив свій намір купити дрони для ЗСУ, які воюють проти російських окупантів.

За словами блогера, 29 січня він почне збори грошей і не припинить їх доти, доки не назбирає половину від озвученої суми.

“У мене вільних 100 тис. доларів не лежить, у мене лежать вільні 50 тис. доларів. Тобто я вкину половину від себе”, – пояснив Лебедєв.

контекст:

У листопаді 2022 року блогера затримали силовики після появи його відеопародії на російського військового, якого закидали гранатами в окопі. Пізніше Лебедєв розповів, що в поліції РФ його побили, поділили і змусили сісти на пляшку, знімаючи те, що відбувається на камеру. А також обстригли.

Блогер нібито пропонував поліцейським по 1 млн. руб. (близько 500 тис. грн), щоби вони припинили бити, але ті не зупинялися.

Previous post “Шокує, що доводиться переконувати”. Зеленський написав Макрону через росіян та Олімпіаду – новини України, Політика
Next post Прогноз погоди 25 січня – 4 лютого 2023, Україна