єдине обмеження допомоги Україні – ядерна зброя

Я вважаю, що ми не повинні обмежувати постачання обладнання. Єдиним винятком є ​​ядерна зброя та пряма участь НАТО у конфлікті”, – сказав Павло.

Таким чином, він показав, що підтримує постачання Україні винищувачів, зазначив Bloomberg.

Вибраний президент Чехії додав, що при здії НАТО та інших союзників Україна “спроможна витіснити російські війська зі своєї території та відновити суверенітет”.

Україна може перемогти Росію на українській землі”, – заявив він.

Також Павло сказав, що уряд президента Росії Володимира Путіна не єдиний, “хто володіє ядерною зброєю”.

контекст:

Чехія активно підтримує Україну у боротьбі з російською агресією. 27 серпня 2022 року вона погодилася разом із Польщею патрулювати небо Словаччини. Це дозволило останній передати Україні 11 словацьких винищувачів МІГ-29.

За даними міноборони Чехії на початок жовтня, експорт озброєнь із Чехії в Україну в 2022 році досяг 47 млрд чеських крон (близько $1,9 млрд). Окрім того, чеські компанії ремонтують українську військову техніку.

В інтерв’ю ВВС Павло заявив, що Європейські країни не повинні припиняти свою допомогу Україні. Крім того, він сказав, що не погоджується з думкою деяких політиків, які вважають, що передача зброї Україні є “ескалацією”. Також він вважає, що Україна має вступити до НАТО одразу після закінчення війни проти Росії.

Previous post Прогноз погоди від синоптиків – якою буде погода 4 лютого — Укрaїнa — tsn.ua
Next post У Франції заарештували боса італійської мафії, перевдягненого шеф-кухарем піци – новини на УНН