Америка і особливо ФБР хочуть правду про Коломойський

“Я думаю, що там теж не без руки Америки. Тому що американці, особливо Федеральне бюро розслідувань, хочуть правду про Коломойський, тому що Коломойський порушив низку законів Сполучених Штатів”, – сказав Шустер.

За його словами, у нього складається враження, що Коломойського використовують як наживу суспільству.

“Можливо, є щирість у цій у цій боротьбі. Я це теж не виключаю. Ну якось мені по собі. Іноді в мене відчуття, що його використовують, як таку ширму, наживу… Коломойський фігурує – значить усе , що ми робимо, правильно Коломойський – наша нажива суспільству Ми в суспільство кидаємо це Я думаю, коли рано чи пізно ми дізнаємося всю історію Коломойського, президентських виборів, відносин з президентом і все інше, картина буде трохи іншою, ніж вона сьогодні виглядає. Але взагалі те, що почалася боротьба з людьми, які дуже сильно впливали на владу, на кшталт Коломойського – це позитивно”, – вважає Шустер.

Відповідаючи на запитання читача, Шустер підкреслив, що особисто він “ніколи б не працював з Коломойським”.

“Тому що Коломойський постійно обманює. Він нас використав. Ну, молодець. Так, переграв, якщо по-східному на це дивитись. Ми підписали з ним контракт вийшли двічі і потім він щось отримав від президента Петра Порошенка на той час, мабуть, і нас прибрали з ефіру прямо в прямому ефірі. Ну він отримав щось собі точно. Ну ми отримали для себе головний біль. Але нічого нічого страшного, бачите, все в житті проходить”, – зазначив Шустер.

ВІДЕО

https://www.youtube.com/watch?v=share

Відео: У гостях у Гордона / YouTube

контекст:

1 лютого Служба безпеки України та Бюро економічної безпеки у будинку Коломойського провели обшуки. СБУ повідомила, що дані слідчі дії проводились у рамках справи про викриття схем присвоєння 40 млрд грн керівництвом “Укрнафти” та “Укртатнафти”. Коломойський раніше володів акціями цих компаній.

7 листопада 2022 року секретар Ради безпеки та оборони України Олексій Данилов повідомив, що акції п’яти українських компаній, зокрема “Укрнафти” та “Укртатнафти”, примусово відчужені на користь держави.

У серпні 2020 року Міністерство юстиції США подало проти Коломойського та його партнера Геннадія Боголюбова два цивільні позови, в яких звинуватило бізнесменів у відмиванні коштів “ПриватБанку”. Коломойський заперечував звинувачення мін’юсту США у відмиванні грошей “ПриватБанку” і стверджував, що “всі інвестиції в США були зроблені з власних коштів, отриманих у 2007–2008 роках за згодою з компанією “Євраз”, та з доходів інших бізнесів, які зберігалися в ” ПриватБанку”.

Previous post Розвиток “зеленої” генерації дозволить підтримати енергосистему Одеської області – обленерго
Next post В Україні вдруге за день оголосили масштабну повітряну тривогу