Фанцузький журнал Charlie Hebdo висміяв смертоносний землетрус у Туреччині – новини на УНН

КИЇВ. 7 лютого. УНН. Французький сатиричний журнал Charlie Hebdo висміяв потужний землетрус, який забрав життя тисяч людей у ​​Туреччині та Сирії. УНН.

Подробиці

На карикатурі, опублікованій у Твіттері під заголовком “мульт дня”, показані зруйновані та пошкоджені будівлі, перевернута машина та пагорби уламків.

“Землетрус у Туреччині, – написано у правому верхньому кутку карикатури. – Навіть не потрібно було відправляти танки”.

Раніше

У жовтні 2020 року французький журнал Charlie Hebdo опублікував карикатури, що ображають пророка Мухаммеда, що викликало протести у всьому мусульманському світі. Кампанії, які закликають до бойкоту французьких товарів, були запущені у соціальних мережах.

Карикатури також було нанесено на будівлі у кількох містах Франції.

Декілька арабських країн, а також Туреччина, Іран і Пакистан засудили карикатури та ставлення президента Франції Еммануеля Макрона до малюнків.

Додамо

Тисячі людей загинули у 10 провінціях Туреччини після двох сильних землетрусів, які вразили південну частину країни, повідомив у вівторок представник турецької агенції з надзвичайних ситуацій AFAD.

Рано вранці у понеділок землетрус магнітудою 7,7 стався в районі Пазарчик провінції Кахраманмараш, а приблизно через дев’ять годин новий землетрус магнітудою 7,6 стався до Району Ельбістану Кахраманмараш.

Землетруси також відчувалися в кількох країнах регіону, включаючи Ліван та Сирію.

Previous post ЄС виключив колишнього російського голову Севастополя з санкційного списку
Next post Наукою доведено, що арахіс допомагає схуднути: як скинути вагу за допомогою горіха