У Туреччині з-під завалів врятували 10-денне немовля, яке провело там 90 годин (фото)

Немовля з мамою були доправлені до лікарні після цього проведеного на холоді часу.

У Туреччині врятували 10-денну дитину та її маму, які провели 90 годин під завалами будівель внаслідок землетрусу.

Про це повідомляє Daily Mail.

Хлопчика на ім’я Ягіз із мамою знайшли живими під руїнами їхнього дому в південній турецькій провінції Хатай. Вони провели там на холоді понад 90 годин і були доправлені до лікарні.

Немовля провело фактично майже половину свого життя, застрягши під бетонними плитами, перш ніж його витягли з-під руїн.

В Мережі були опубліковані драматичні кадри того, як медики обережно дістали дитину з-під завалів та загорнули її в термоковдру. Маму дитини довелося закріпити на ношах після того, як стало зрозуміло, що вона не може йти самотужки.

Нагадаємо, за даними на 10 лютого, кількість загиблих внаслідок землетрусів у Туреччині та Сирії зросла до 23 431 особи. Ще 83 008 людей постраждали. Як повідомив президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган, у його країні вдалося врятувати 75 523 людини.

Пошуково-рятувальні операції тривають. Також відомо, що багатьом постраждалим внаслідок землетрусу в Туреччині вдалося врятуватися завдяки соцмережам. Опинившись під завалами, люди змогли позначити своє місцеперебування через WhatsApp, Instagram і Twitter.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Телеграма та Viber.

Previous post РФ навесні може провести новий наступ на українські території – Білий дім
Next post Якщо спортсменів Росії допустять до Олімпіади, питання часу, коли Росія змусить їх підіграти пропаганді війни – Зеленський. – новини на УНН