Meta працює над автономною децентралізованою соціальною мережею для обміну текстовими повідомленнями – новини на УНН

КИЇВ. 11 березня. УНН. Материнська компанія Facebook та Instagram Meta, працює над окремим текстовим додатком для соціальної мережі. УНН з посиланням на BBC

Подробиці

Нова програма може змагатися як з Twitter, так і з його конкурентом додатком Mastodon.

“Ми вивчаємо автономну децентралізовану соціальну мережу для обміну текстовими оновленнями”, – сказав представник компанії Meta.

Також представник Meta зазначив: “Ми вважаємо, що є можливість для окремого простору, де автори та громадські діячі можуть ділитися своєчасними новинами про свої інтереси”.

Програма, схожа на Twitter, може дозволити Meta скористатися нинішньою ситуацією в компанії Ілона Маска.

Нагадаємо, що Twitter щосили намагається утримати свою базу постійних рекламодавців з того часу, як Маск почав керувати платформою наприкінці минулого року.

Компанії скоротили витрати на рекламу після того, як Twitter вирішив відновити зупинені облікові записи та випустити платну перевірку облікового запису, внаслідок чого різні шахраї могли видавати себе за фірми.

Згідно з MoneyControl, новий додаток має кодову назву P92 і дозволить користувачам входити в систему за допомогою наявних облікових даних із Instagram.

Доповнення

Нова програма від Meta буде заснована на тому ж фреймворку, що і Mastodon, схожий на Twitter сервіс, який був запущений у 2016 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ілон Маск Хоче побудувати власне місто в Техасі

Previous post Ми вжили заходів для захисту інформації на збитому над Чорним морем безпілотнику – Пентагон – новини України, Світ
Next post “Мені невідомі причини, чому мене визнали недобропорядним”: Руслан Кравченко про результати відбору на посаду директора НАБУ – новини на УНН