Відмітка для всіх – Twitter Blue став доступним по всьому світу – новини України,

Twitter підтвердив, що послуга Blue, яка дає блакитну позначку, тепер доступна у всьому світі. Про це компанія повідомила на своєму обліковому записі.

Заплативши $8 на місяць ($11, якщо ви зареєструєтеся через програму для iOS), ви отримаєте вже синю галочку, а також твіти на 4 000 символів, вищий рейтинг у відповідях, можливість редагування постів та інші переваги.

Організації тим часом можуть отримати кориснішу галочку поруч зі своєю назвою. Twitter почав прийом заявок на отримання сірих галочок, які верифікують державних службовців та організації. Проте заявники повинні використовувати або державне посвідчення, або дійсну адресу електронної пошти, а також описати свої посади та функції. Компанії вже можуть подавати заявки на золоті галочки.

Глобальне розгортання може мати вирішальне значення підвищення популярності Blue. За даними джерела витоку інформації, станом на середину січня платна опція налічувала лише 180 000 передплатників у США. Кажуть, що генеральний директор Ілон Маск хоче, щоб половина доходів Twitter надходила від передплат, а для цього потрібно охопити широку аудиторію. Зараз це не так питання доступності, як того, чи достатньо користувачів визнають додаткові функції гідними витрат.

Читайте також

Ярослав Жахалов

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter.

Previous post росія збила БПЛА MQ-9 Reaper — Джон Кірбі назвав російського пілота ідіотом
Next post Як виростити селеру вагою до 450 р. Поради експерта з вибору насіння та правильного посіву