Кохання на відстані – у Китаї зробили девайс для дистанційних поцілунків – новини України,

Китайський стартап винайшов машину для поцілунків на відстані, яка передає дані про поцілунки користувачів. Про це повідомляє The Guardian.

Він передає дані, зібрані за допомогою датчиків руху, захованих у кремнієвих губах, які одночасно рухаються, відтворюючи отримані поцілунки. MUA – названий на честь звуку, який люди зазвичай видають, коли цілуються – також фіксує та відтворює звук та трохи нагрівається під час поцілунку, роблячи досвід більш автентичним, каже представник компанії Siweifushe з Пекіна.

Користувачі можуть навіть завантажувати дані про поцілунки, надіслані іншими користувачами через супровідну програму. Винахід був натхненний ізоляцією під час карантину. Під час найжорстокішого локдауну в Китаї влада забороняла мешканцям виходити зі своїх квартир місяцями поспіль. “У мене тоді були стосунки, але я не міг зустрітися зі своєю дівчиною через карантинні обмеження”, – розповів винахідник Чжао Цзяньбо.

Пристрій коштує 260 юанів ($38). За його словами, за два тижні після випуску фірма продала понад 3 000 поцілунків і отримала близько 20 000 замовлень. MUA нагадує мобільну підставку з безбарвними стиснутими губами. Щоб користуватися ним, закохані повинні завантажити програму на свій смартфон і з’єднати свої машини для поцілунків. Коли вони цілують пристрій, він цілує у відповідь.

Пристрій доступний у кількох кольорах з однаковими губами у стилі унісекс. Пристрій отримав змішані відгуки: деякі користувачі кажуть, що він інтригує, тоді як інші кажуть, що змушує їх почуватися незручно. Серед головних скарг була відсутність мови.

Читайте також

Ярослав Жахалов

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter.

Previous post ​GRECO відзначила прогрес України у виконанні рекомендацій щодо боротьби з корупцією і викреслила з “чорного списку”
Next post Спеціалізовані прокуратури у сфері оборони отримали нових керівників