Суд у США ухвалив перший обвинувальний вирок у справі про загибель оператора на зйомках фільму “Іржа” за участю Болдуїна

Крім того, Холлса присудили до 24 години громадських робіт, зобов’язали пройти курси безпеки вогнепальної зброї, а також виписали штраф у розмірі $500 (близько 18 тис. грн.).

Державний обвинувач Карі Моррісі під час слухань у справі про визнання провини наголосила, що Холлс не перевіряв кожен патрон у пістолеті, щоб підтвердити, що це був фіктивний, а не бойовий патрон.

Що відомо про Холлса

The Guardian зазначає, що Холс є ветераном кіноіндустрії. На його рахунку близько 80 фільмів, включаючиМатриця: Перезавантаження” та “Ворон: Порятунок”.

контекст:

Хатчинс народилася в Україні та виросла у Києві. Вона загинула 21 жовтня 2021 року. Також поранення отримав режисер фільму Джоел Соуза. Інцидент стався під час використання американським актором Алеком Болдуїном револьвера.

Актор прокоментував те, що сталося тільки наступного дня, заявивши, що вражений тим, що сталося, але вже 3 грудня в інтерв’ю американському телеканалу ABC сказав, що не натискав на курок, а потім видалив один зі своїх акаунтів у Twitter.

31 січня 2023 року окружний прокурор першого судового округу штату Нью-Мексико (США) пред’явила офіційне звинувачення актору за одним пунктом звинувачення у ненавмисному вбивстві Хатчінса на “Ржавчини”.

Звинувачення також було висунуто консультанту з реквізиту фільму Ханне Гутьєррес Рід, яка відповідала за зброю на знімальному майданчику. Болдуїну та Гутьєррес Рід загрожує позбавлення волі на п’ять років.

На початку лютого Болдуїн зажадав усунути прокурора. Прокуратура назвала клопотання Болдуїна відволіканням уваги від суті судового процесу.

Фільм “Іржа” розповідає історію злочинця на ім’я Харланд Руст, який нещодавно дізнався, що його 13-річного онук звинувачено у випадковому вбивстві. Після цього родичі роблять спробу залишити штат. Перебуваючи в Канзасі та його околицях, двоє втікачів мають знайти спосіб сховатися від американського маршала Вуда Хелма та мисливця за головами Фентона (Проповідника) Ленга.

Previous post Лукашенко розпочав у Білорусі перевірку боєздатності армії
Next post ​В Україні судитимуть військового РФ, який знущався над цивільними в Ірпені