Люди Валерія Меладзе вибили камеру журналістам, які зняли його за кордоном у компанії дружини заступника міністра оборони країни-агресора РФ. Відео

У репортажі, зокрема, показано реакцію співака на запитання журналіста видання Михайла Ткача, чи підтримує він повномасштабне російське вторгнення в Україну.

“Як вам відпочиває в Куршевелі, поки Росія бомбить українців?” звернувся до Меладзе журналіст, попросивши його підійти до камери.

“Припиніть. Ходімо, я вам все розповім”, – почувши питання, помітно занервував співак і спробував відвести Ткача убік.

Опинившись на стоянці, Меладзе попросив оператора вимкнути камеру.

“Я просто зазвичай, нормально хочу поговорити”, – сказав співак.

У цей момент до знімальної групи підійшла людина та спробував закрити камеру рукою. Меладзе повів його назад, обійнявши за плечі.

“Ви підтримуєте [войну] чи ви боїтеся?” – запитав Ткач, пішовши за артистом.

Меладзе у відповідь вимагав “вирубати камеру”.

Після цього до знімальної групи підійшов ще один російськомовний чоловік. Він заявив, що “Меладзе зараз не хоче розмовляти”.

У цей момент Джанабаєва схопила Меладзе за рукав куртки та швидко повела у бік паркування. Коли журналісти спробували піти за ними, хтось із оточення Меладзе вдарив по камері та вибив її з рук українського оператора.

У репортажі зазначається, що за тим, що відбувається, з боку спостерігала дружина заступника міністра оборони країни-агресора РФ Іванова. На відео також показані кадри, на яких Меладзе з Джанабаєвою сидять з Івановою за одним столом, а згодом разом веселяться під музику.

ВІДЕО

Видео: Українська правда / YouTube

контекст:

Меладзе – заслужений артист РФ, народний артист Чечні.

На початку 2023 року артист опинився в епіцентрі скандалу після того, як упід час новорічного корпоративу у Дубаї на вітання одного з гостей “Слава Україні!” відповів: “Героям слава!” Відповідне відео з’явилося у мережі 2 січня.

У РФ заявили, що за це Меладзе потрібно позбавити російського громадянства та звань. Після цього артист написав посаду в Instagram, в якому повідомив, що “лише мріє, щоб між близькими народами встановилася згода”. “Я хочу, щоб ви почули мене і зрозуміли мої слова. Ось уже 10 місяців я, як і багато інших людей, живу з відчуттям тяжкості і горя. Так уже вийшло, що мої народи, котрі люблять мене, перебувають у конфлікті, в якому гинуть люди. Я не можу і не хочу нікого ненавидіти і не намагаюся нікому догодити», – написав він у своє виправдання.

Український журналіст Савік Шустер, коментуючи заяви артиста, зазначив, що його порадувало те, що Меладзе сказав “Слава Україні!” “хоча б пошепки”. “Хоч би прошепотів, це вже порадувало. Ну, написав піст від страху. Ну, природно, не з хоробрих. Точно не з хоробрих. Він не створює враження хороброї людини”, – сказав Шустер.

Previous post обговорили ситуацію на фронті — Політика — tsn.ua
Next post Стартувала реєстрація на мультитест-2023 для випускників: у Міносвіти зробили важливу заяву (ексклюзив)