Принц Гаррі поїде сам. Названо причину, через яку дружина герцога Сассекського Меган вирішила пропустити коронацію Чарльза III

У публікації наголошується, що це буде перша зустріч принца Гаррі з батьком після публікації його скандальних мемуарів під назвою “Запасна”, яка “наочно показали глибину розбіжностей коїться з іншими членами королівської сім’ї ” .

Журналісти ВВС пишуть, що відсутність дружини принца Гаррі на коронації його батькарозглядатиметься як частина цієї напруженості”.

Американський таблоїд Page Six 12 квітня з посиланням на інформацію, отриману із власних джерел, пише, що дружина принца Гаррі залишиться в США, оскільки не може пропустити день народження сина Арчі, якому в день коронації Чарльза III виповнюється чотири роки.

контекст:

Церемонія коронації Чарльза III та його дружини, королеви-консорту Камілли, запланована на 6 травня та триватиме до 8 травня включно. Безпосередньо коронація відбудеться у Вестмінстерському абатстві. Службу проведе архієпископ Кентерберійський. Коронаційний концерт у прямому ефірі транслюватимуть телеканали BBC та BBC Studios. Весь перелік святкових заходів опубліковано тут.

Принц Чарльз успадкував трон після смерті королеви Великобританії Єлизавети II, яка померла 8 вересня 2022 року у віці 96 років.

Принц Гаррі навесні 2018 року одружився з американською актрисою Меган Маркл. 9 січня 2020 року вони заявили про намір скласти королівські повноваження. Королівська родина повідомила, що підтримала бажання принца Гаррі та його дружини “почати нове життя”.

Нині принц Гаррі з дружиною та двома дітьми проживають у США – у престижному поселенні Монтесіто (Каліфорнія). Пара виховує сина Арчі (2019) та доньку Лілібет, яка народилася 6 червня 2021 року.

Previous post як зробити ідеальну гразур для паски — Укрaїнa — tsn.ua
Next post З Днем ангела Валентин — Привітання, листівки та картинки українською на іменини Валентина