Він поки що не розмовляє. Ми знаємо, що чує та розуміє, але не реагує / Бульвар Шоубіз

“Мій син у своєму віці поки що не розмовляє. Можу звертатися до нього півдня: “Сину! Мишко! Мишенька!” І ми знаємо, що він чує і розуміє нас, але не реагує. Тобто немає такого, щоб я до нього звернувся, а він відповів: “Що?” розповів артист.

За словами Павлика, тому вони із дружиною Катериною Репяховою не розповідають Михайлу про війну.

“Коли стане старшим, точно дізнається все: мама розповідатиме щось, я підказувати”, – пояснив артист.

Співак зазначив, що зараз з дитиною більше часу проводить Мати.

“Катя багато з ним займається. Вчить, читає казочки, вони разом ліплять із пластиліну. Я менше проводжу час із сином – часто на гастролях. Така у мене робота. Але дуже хочу бути поруч із ним. Завжди з нетерпінням чекаю на момент, коли ми побачимось”, – каже співак.

Павлик зазначив, що коли перебуває вдома, то грає із сином.

“Щось розповідаю, даю вітамінку D. А коли мене немає, то нагадую мамі про це. Називаю сина “лівушкою”: він у нас трохи зарослий. І обов’язково розчісую його. Мишко дуже любить таку процедуру. і якісна англійська гребінець, яку подарувала дружина. А ще відвідуємо басейн. Мішенька давно вже ходить на заняття з плавання, любить водичку, підсумував артист.

контекст:

Михайло Павлік народився 15 червня 2021 року. Він став первістком для Репяхової та четвертою дитиною для Віктора Павлика.

У артиста від попередніх стосунків є дорослі син та дочка, вони єдинокровні брат та сестра.

Другий син артиста, 21-річний Павло Павлик, народжений у шлюбі з третьою дружиною, танцівницею Ларисою Созаєвою, помер у серпні 2020 року після двох років боротьби з раком.

Previous post Машина для забивання голів: Голанд встановив новий бомбардирський рекорд у плейоф Ліги чемпіонів
Next post Космічне агентство України озвучило “найбільш імовірну” причину вчорашнього спалаху в Києві