“Ніщо так не старить, як вії, що злиплися, у жінки старше 50 років”. Досвідчений візажист розповіла, як виглядати молодшою ​​за допомогою макіяжу.

Підготовка до макіяжу

Перед макіяжем нанесіть на чисту шкіру зволожуючого крему з дуже легкою текстурою. За словами експерта, сильні зволожуючі засоби несумісні з макіяжем.

Після того, як зволожуючий крем вбереться, на ділянки з тонкими лініями або сухими плямами нанесіть праймер, що швидко вбирається.

Вирівнювання тону

Лінтер не рекомендує витрачати час і сили на маскування зморшок, вважаючи це марною справою, але радить для вирівнювання тону шкіри використовувати вологу губку або кисть для нанесення прозорої зволожуючої основи. Після цього можна використати кремоподібний консилер, який легко розтушовується. Експерт рекомендує приділити увагу зоні навколо очей, щоб приховати кола та потемнілі місця.

Тональний крем

Лінтер радить підібрати тонального крему на кілька відтінків тепліше кольору шкіри, оскільки крем, що поєднується з кольором обличчя, візуально додаватиме вік. Експерт радить під час нанесення тону не забувати про шию, щоб не було надто очевидного розмаїття.

Після нанесення тонального крему жінкам віком від 50 років варто використовувати бронзер для щік, проводячи їм під вилицями, бокам носа, по лобі та під лінією щелепи.

Рум’яна

Експерт радить наносити рум’яна приглушених рожевих відтінків на верхню частину вилиць, а потім розтушовувати всередину.

Очі

Жінкам старше 50 років важливо підібрати відповідну туш, оскільки з віком вії стають тоншими і ламкішими, і, як наслідок, злипатимуться, якщо використовувати ті засоби, які підходили раніше.

Експерт наголосила, що “ніщо так не старить, як вії, що злиплися, у жінки старше 50 років”.

Губи

Лінтер зазначає, що з віком губи можуть стати асиметричними. Щоб їх збалансувати знадобиться контурний олівець такого ж відтінку, як губи, але краще. ДДля створення симетрії експерт рекомендує малювати окремими штрихами, починаючи з кожного з чотирьох зовнішніх кутів у напрямку до центру губ.

За таким же принципом необхідно нанести помаду, а потім за допомогою кисті злегка розтушувати краї більш м’якого виду.

Previous post Вибух у Білгороді 20 квітня — вирва займає піввулиці, фото, відео
Next post Головне за день. Четвер, 20 квітня