Понад 60 танцюристів, “гіпнотична хореографія та влада релігії вільних”. Tvorchi випустили ремікс на пісню для “Євробачення”. Відео. Фото

Зйомки кліпу проходили в Українському домі, участь у них взяли понад 60 танцюристів.

“Вони стали єдиним цілим у гіпнотичній хореографії. Танцюристи рухаються в одному напрямку, пульсують, як один організм, їх сила та енергія безмежні”, – йдеться у релізі.

Режисером відео став Руслан Махов. Він зазначив, що зняв “історію про єдність та незламність”.

“Тут панує своя релігія вільних. Наші герої-провідники немов притягують однодумців – свідомих, мотивованих та сильних духом. Чим більше таких людей разом, тим вони міцніші”, – пояснив концепцію відео Махов.

Tvorchi присвятили відео “усім людям зі сталевими серцями, які пліч-о-пліч продовжують боротьбу”.

ВІДЕО

Відео: TVORCHI / YouTube

контекст:

Група Tvorchi була створена у 2018 році випускниками Тернопільського національного медуніверситету Андрієм Гуцуляком та Джеффрі Кенні. У дискографії колективу – п’ять альбомів.

У грудні 2022 року гурт Тvorchi переміг в українському нацвідборі і 13 травня представлятиме Україну на “Євробаченні 2023”.

Конкурс відбудеться у Ліверпулі (Велика Британія) від імені України. Участь у півфіналах візьмуть представники 31 країни. Два півфінали пройдуть 9-го та 11 травня, а фінал конкурсу заплановано на 13 травня. За підсумками півфіналів буде відібрано по 10 фіналістів. Вони виступлять у фіналі конкурсу разом із учасником з України та представниками “великої п’ятірки” (Великобританія, Німеччина, Іспанія, Італія та Франція – головні спонсори “Євробачення”, представники цих країн виходять у фінал автоматично).

Previous post Новини Київщини: батько відрізав голову рідному синові
Next post ​​⚡ Україна готова до поглиблення співпраці з партнерами у сфері кіберзахисту – ф…